Stjärnan misshandlad av pojkvännen

Riskerar fängelse – Hayden Panettieres kille belagd med besöksförbud

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
Hayden Panettiere.

Hayden Panettieres pojkvän har belagts med besöksförbud efter att ha misshandlat henne, skriver TMZ.

Brian Hickerson greps i parets hem efter ett gräl och riskerar nu upp till fyra års fängelse.

Hayden Panettieres, 29, pojkvän Brian Hickerson, 38, åtalas för ett fall av grovt våld i hemmet och riskerar fyra års fängelse, uppger TMZ.

Hickerson greps i parets hem efter ett våldsamt gräl.

Besöksförbud

Enligt Hollywoodsajten TMZ hade paret varit ute och festat före grälet som utspelade sig en sen natt i början av maj. Poliskällor uppgav ursprungligen att Panettieres skador utgjordes av blåmärken och rodnader, men skadorna tycks ha varit betydligt allvarligare.

Polis grep Brian Hickerson på platsen efter att ha kommit till slutsatsen att han varit den som startat bråket. Nu har en domare beslutat att åtala honom för misshandeln. Borgenssumman sattes till 50 000 dollar, motsvarande drygt 480 000 kronor och Hickerson har också belagts med ett besöksförbud.

Hävdar sin oskuld

Enligt domstolsordern får Hickerson inte befinna sig närmare Hayden Panettiere än 90 meter och heller inte försöka kontakta henne på andra sätt.

Brian Hickerson hävdar att han är oskyldig till det påstådda brottet och kommer återigen att framträda i rätten i juni.

Hollywoodstjärnan Hayden Panettiere slog igenom i sciencefiction-serien ”Heroes” mellan åren 2006 och 2010. Hon har också spelat en av huvudrollerna i serien ”Nashville” som spelades in 2012 till 2018.

Publicerad:

LÄS VIDARE