Magdalena Graaf och Magnus Hedman om relationen

Hedman berättar öppet om tidigare drogmissbruket

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Magnus Hedman var drogberoende under en längre period.

Nu berättar exfrun Magdalena Graaf om den tuffa tiden.

– Det var den mest fruktansvärda perioden i mitt och våra barns liv, säger hon.

Magdalena Graafs, 44, före detta man Magnus Hedman, 46, kommer och hälsar på Magdalena i tisdagens avsnitt av ”Systrarna Graaf”.

I programmet berättar Magdalena Graaf om hur relationen med exmaken är i dag.

– Jag verkligen älskar Magnus som en bror. Han är en otroligt fin pappa, jättebra på alla sätt och vis. Han har varit drogfri i snart två år. Jag är otroligt imponerad av att han klarat av det. Vår relation i dag har aldrig varit bättre. Jag brukar skoja och säga: ”den där jäkla Magnus i dag, varför var du inte han när vi var gifta?”. Det hade varit grymt, säger hon.

1 av 4 | Foto: AFTONBLADET / 75436

”Han var ju riktigt sjuk”

När Nöjesbladet når Magdalena Graaf berättar hon mer om åren när Magnus Hedman använde droger.

– Det var den mest fruktansvärda perioden i mitt och våra barns liv. Att någon man tycker om faller för drogerna, han var ju riktigt sjuk. Det förstörde otroligt mycket för barnen, de blev medberoende och så, säger hon.

– Det tog en liten period innan jag kunde lita på honom igen. Det är först nu jag känner att jag kan lita på honom och att det fungerar fantastiskt.

Hedman: ”Har tagit allt”

Magnus Hedman har varit drogfri i två år och menar att han är en mycket bättre människa i dag.

– Ja, jag har blivit en bättre medmänniska överhuvudtaget. Man får en helt annan syn på livet. Man kan på riktigt leva ett liv där man inte behöver substanser eller fly sina känslor. Det är faktiskt stort, väldigt stort. Men det handlar om att göra det man ska varje dag, att man tar dag för dag, säger han till Nöjesbladet.

I dag går Magnus Hedman på tolvstegsmöten tre-fyra gånger i veckan och han trycker på vikten av att fortsätta gå på dem för att inte falla tillbaka i gamla vanor.

– Vad har jag inte använt? Jag har tagit allt liksom. Slutar man gå på möten då känner man av det snabbt. Det är en del av min medicin, den är superviktig, säger han.

Bra relation i dag

I dag har Graaf och Hedman en bra relation och de hjälper varandra att blicka framåt.

– Vi har den perfekta skilsmässorelationen. Det är klart att det är jobbigt i början. Men ”get over it” och bli kompisar, för barnens skull, säger Magdalena Graaf.

Magnus Hedman instämmer:

– Den är jättebra. Vi har en jättebra dialog och relation. Det tog tid för oss att hitta en bra relation. Vi har växt samman och det har blivit riktigt bra för oss.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I åttonde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar Linn och Bea allt om tittarilskan mot TV4 efter förra veckans avsnitt.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE