Källor: Swift dumpade Harris över telefon

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Blev själv dumpad på samma sätt 2008

1 av 5 | Foto: ALL OVER PRESS
Paret Taylor Swift och Calvin Harris när de fortfarande var ett par.

Hon dumpades av exet Joe Jonas på 25 sekunder över telefon 2008.

Nu uppger källor att Taylor Swift dumpade exet Calvin Harris på samma sätt medan han låg skadad efter en bilkrasch, skriver TMZ.

Taylor Swift, 26, hade rensat sitt schema för att vara med pojkvännen Calvin Harris, 32, efter hans bilkrasch, enligt uppgifter.

Strax därpå kom nyheten att paret gjort slut, efter 15 månader ihop.

– Romantiken fanns inte där. Adam är den som gjorde slut. Det var väldigt moget. Taylor är ganska upprörd, men de pratar fortfarande, sa en källa till E online då.

Nu uppger källor till sajten TMZ att Taylor Swift var den som dumpade – och att hon gjorde det över telefon. Enligt en källa var hon vag och sa att hon behövde tid i fred.

Källa: Som en blixt från klar himmel

Calvin Harris ska ha reagerat starkt och blivit chockad över vad han såg som en blixt från klar himmel. Enligt TMZ har de inte pratat alls sedan dess.

En annan källa uppger dock att hon dumpade honom betydligt mer varsamt och att de ska ha haft kontakt sedan uppbrottet.

”Måste vara rekord”

Tidigare har Taylor Swift dejtat Jake Gyllenhaal, Harry Styles och Taylor Lautner. Hon blev själv dumpad av exet Joe Jonas på samma vis 2008 och berättade om det i Ellen show:

– Jag kommer inte lägga kraft på att komma ihåg killen som dumpad emig på 25 sekunder över telefon när jag var 18. Jag kollade, samtalet var 27 sekunder långt, det måste vara något slags rekord.

– Han finns inte i mitt liv längre. Vi har inte pratat sedan det hände, en dag ska jag hitta nån riktigt bra som är bra för mig.

Publicerad:

LÄS VIDARE