Brooklyn Beckham fångad på bild när han kysser okänd brunett

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Han har haft ett av-och-på-förhållande med skådespelaren Chloë Grace Moretz.

Nu har kändissonen Brooklyn Beckham fångats på bild när han kysser en annan, rapporterar Daily Mail.

Så sent som i augusti förra året kom uppgifter om att Brooklyn Beckham, son till David och Victoria Beckham, och ”Kick ass”-skådisen Chloë Grace Moretz hittat tillbaka till varandra.

Men nu verkar kärlekssagan vara över – igen.

I lördags sågs Brooklyn Beckham hänga på ett känt tatueringsställe i West Hollywood, skriver Daily Mail. Och det var uppenbarligen inte bara nya gaddar som var på agendan. Beckham fångades även på bild när han passionerat kysste en ung kvinna. Att döma av bilderna såg paret ut att trivas i varandras sällskap.

Vem den mystiska brunetten är finns det i dagsläget inga uppgifter om.

1 av 3 | Foto: NEER / STELLA PICTURES BACKGRID US
Brooklyn Beckham med okänd dejt.

Gjort slut flera gånger

Brooklyn Beckham, som både satsar på en karriär som fotograf och modell, träffade Chloë Grace Moretz 2014. Efter ett år tillsammans gjorde de slut. De återupptog dock sin relation några år senare, men inte heller den gången höll det. Och så i augusti förra året syntes de ihop igen tillsammans på en fest i Los Angeles. Enligt uppgifter till The Sun ska Chloë Grace Moretz ha sagt till några andra festdeltagare att de tänkte ge sitt förhållande ännu en chans.

Men sedan festkvällen i Los Angeles ska paret inte ha setts tillsammans, och vad det verkar har Brooklyn Beckham nu valt att gå vidare – med både ny tatuering och flickvän.

Publicerad:

LÄS VIDARE