Vad är det som händer Nicole?

Frågan som får internet att koka: ”Varför klappar hon händerna som Grinchen?”

Publicerad:
1 av 2 | Foto: VALERIE MACON / AFP
Alla undrar nu vad NIcole Kidman egentligen höll på med.

NÖJE

Superstjärnan Nicole Kidman har fått internet att gå på högvarv senaste dagarna, och alla ställer sig samma fråga:

Hur sjutton klappar stjärnan händerna egentligen?

Vinnarkaos, Trumputspel och svenskvinster, det var några av de sakerna som stack ut under årets oscarsgala, men i efterdyningarna av de uppenbara snackisarna har en annan doldis dykt upp.

Nicole Kidman var nominerad i kategorin ”Bästa kvinnliga biroll”, ett pris som gick till skådespelaren Viola Davis, men det som fångade alls blickar under kvällen och som har fått flera användare på sociala medier att gå i taket är hur stjärnan gratulerade sina kollegor.

Samtidigt som Viola Davis reste sig för att ta till scenen lyckades kameran fånga Kidmans aningen unika klappande, där skådespelaren enbart klappar genom att använda handflatorna istället för hela handen. Vissa tittare tyckte det såg ut som en säl som klappade och andra ansåg att det var mer likt Grinchen, men alla var överens om att det såg aningen tokigt ut.

Det udda klappandet har nu fått alla att spekulera i VARFÖR stjärnan klappar som hon gör, vissa hävdar att det beror på en dyr manikyr, andra på att hon inte vill skada de lyxiga smycken hon bär runt fingrarna.

Även om alla inte är överens om svaret på varför, så kan de flesta åtminstone enas om att det ser fantastiskt fånigt ut.

Publicerad: