Tracy Morgan har gift sig med fästmön

Av: Linn Elmervik

Publicerad:

Efter dödskraschen: Firar kärleken

1 av 7 | Foto: AP
Nygifta Tracy Morgan och hans fru Megan Wollover.

Bröllopslycka för Tracy Morgan, 46!

I söndags kväll gifte han sig med flickvännen Megan Wollover, 28.

– Efter att nästan ha förlorat Tracy förra året är jag så tacksam över att äntligen vara gift med mitt livs kärlek, säger Megan till People.

Skådespelaren Tracy Morgan och hans Megan Wollover har varit förlovade under en längre tid. I söndags knöt de äntligen banden under en liten, intim ceremoni, rapporterar People. Med under vigseln var parets 2-åriga dotter Maven.

Bröllopet sker bara 14 månader efter att Tracy Morgan varit nära att dö i en dramatisk bilkrasch. Olyckan inträffade i juni förra året när Morgan kolliderade med en lastbil. I kraschen dog vännen och komikern James McNair.

”Så välsignad”

Tiden efter olyckan blev tuff för Morgan och hans familj.

– Jag har mina bra och dåliga dagar och det finns stunder när jag glömmer saker. En dag kom jag över hans begravning på Youtube, och då tappade jag det helt i en vecka, berättade Morgan i ”The today show”.

Nu fokuserar han och hustrun på framtiden.

– Vi har gått igenom så mycket och vår kärlek har därför blivit ännu starkare. Jag är så spänd på vad vad framtiden har i sitt sköte och känner mig så välsignad över att få tillbringa resten av mitt liv med Tracy, säger Megan Wollover.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN