Kim Kardashian

Man försökte bryta sig in till Kim Kardashian – greps av polis

Påstod sig vara stjärnans make

Av: 

Moa Malmqvist

Kim Kardashian var nära på att få besök av en 24-årig man.

Foto: Willy Sanjuan / TT NYHETSBYRÅN

NÖJE

En man försökte ta sig hem till Kim Kardashian – men kraschade i grinden.

Mannen ska ha påstått att realitystjärnan är hans fru och greps på plats.

Kim Kardashian, 40, har minst sagt haft en stressig början på året. Inte kan det ha blivit lugnare av att en 24-årig man försökte ta sig in till realityprofilen under onsdagskvällen.

Han kom dock inte särskilt långt utan kraschade redan i grinden till det väl skyddade grannskapet Hidden Hills, där Kim Kardashian och stjärnor som Drake, Katie Holmes och French Montana bor. Enligt poliskällor till TMZ ska mannen ha försökt att ”hälsa på” Kim Kardashian och påstått att hon är hans fru.

Inte kommenterat

Mannen, som aldrig tog sig förbi grinden, greps av polis och placerades på en rättspsykiatrisk avdelning i 72 timmar, enligt E News.

Kim Kardashian har själv inte kommenterat händelsen som ägde rum knappa två veckor efter att hon offentliggjort sin ansökan om skilsmässa från Kanye West, 43.

Paret, som gifte sig 2014, har fyra barn ihop North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2. Enligt E News har de kommit överens om en gemensam vårdnad om barnen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Frankrike–Tyskland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Tre kändisar som skakar galler – så är deras liv bakom lås och bom

ÄMNEN I ARTIKELN

Kim Kardashian