Avslöjar: Det ska Parneviks baby heta

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Penny Parnevik har blivit mamma till en pojke.

Nu avslöjar mormor Mia Parnevik i ett inlägg på Instagram vad barnbarnet ska heta. 

”Hej världen här kommer du bebis Atticus”.

I går, torsdag, blev Penny Parnevik, 22, och fästmannen och hockeyproffset Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången.

”Det är en pojke. Penny var fantastisk och Douglas var superduktig att heja på. Allt gick bra och alla är friska, tack för all kärlek under dagen”, skrev morfar Jesper Parnevik på Instagram medan mormor Mia Parnevik skrev:

”Välkommen till världen bebis. Mamma och pappa har väntat så länge på att få träffa dig. Mormor och morfar är redan så otroligt förälskad i dig”.

1 av 2 | Foto: Sören Andersson/TT
Douglas Murray och Penny Parnevik.

Nu avslöjar Mia Parnevik i ett nytt inlägg på sociala medier vad det efterlängtade barnbarnet har fått för namn.

”Jag kommer bli en irriterade mormor och publicera mycket bilder på vårt första barnbarn. Hej världen här kommer du bebis Atticus”, skriver hon följt av ett blått hjärta.

Atticus är ett romerskt smeknamn som enligt Google betyder "man av Attica". Attica i sig är ett platsnamn för regionen i Grekland som omger huvudstaden Aten. Namnet är känt från författaren Harper Lees roman "To kill a mockingbird

Det var för några dagar sedan som höggravida Penny Parnevik åkte in akut till sjukhus.

”Trodde att mitt vatten gick, så åkte in till sjukhuset. Sen senare samma dag hade jag kraftiga blödningar, så jag behövde åka in igen. Så jag blir allt mer nervös för att faktiskt gå igenom en förlossning”, skrev hon på Instagram.

Nöjesbladet söker Penny Parnevik och Mia Parnevik för en kommentar. 

Publicerad:

LÄS VIDARE