Så firades Felix Herngren på 50-årsdagen

Av: Rebecka Ljung

Publicerad:
Uppdaterad:
Felix Herngren.
Foto: Magnus Sandberg
Felix Herngren.

Felix Herngren har fyllt 50 år.

Vänner och branschkollegor hyllade därför ”Solsidan”-skaparen på en stor fest, där födelsedagsbarnet greppade micken.

Regissören, skådespelaren och komikern Felix Herngren har fyllt 50 år. Filip & Fredrik uppmärksammade vännen genom att ”kidnappa” honom till ”Breaking news”-studion i veckan.

På lördagen ville fler vänner och kollegor fira Herngren ordentligt. På Hallwylska museet i centrala Stockholm hölls därför en stor fest för skaparen av tittarsuccén ”Solsidan”.

De kända gästerna delar glatt med sig av kalaset på Instagram – och Herngren bjuder på sig själv, då han rappar om att festa fett, ihop med komikern och skådespelaren Henrik Dorsin.

Mauro Scocco underhöll också på den stora festen.

Programledarna Petra Mede, Fredrik Wikingsson, Filip Hammar och Fredrik Lindström var alla på 50-årsfesten. ”Breaking news”-duon har delat med sig av prestationsångesten inför att hålla tal till Herngren där.

Tack vare Instagram kan alla objudna räkna ut att gästerna åtminstone bjöds på sparris, choklad och grädde.

Festfixaren Micael Bindefeld taggar balunsen med ”best party ever”. ”Parneviks”-kända Mia Parnevik partar med ”Torpederna”-skådisen Leo Razzak och bloggaren och entreprenören Anitha Schulman.

Skådespelaren David Hellenius och programledaren Kristian Luuk festar också för Felix Herngren, i sällskap av 50-åringens fru Clara Byström Herngren.

Publicerad:

LÄS VIDARE