Nu laddar de för jättebröllop

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Sofia Vergara om giftermålet med Hollywoodhunken: Jag är superlycklig

1 av 5 | Foto: ROB LATOUR/AP
Sofia Vergara var till en början skeptisk när hennes ­väninna försökte få ihop henne med Joe Manganiello. ”Det kändes som en dålig idé att dejta den ­hetaste ungkarlen i Hollywood, som dessutom var yngre än jag”, säger hon.

HOLLYWOOD. På juldagen ­förlovade sig ”Modern family”-stjärnan Sofia ­Vergara, 42, med den fyra år yngre ”True blood”-­hunken Joe Manganiello.

Nu ska de gifta sig.

– Vi har redan valt ställe. Det kommer att bli en jätte­tillställning, säger hon.

Vergara berättar upprymt om planerna när hon i Beverly Hills tar emot ­Nöjesbladet för att lansera långfilmskomedin ”Hot pursuit”, där hon spelar mot Reese Witherspoon.

– Jag är superlycklig och kunde inte ha det bättre, ­säger hon.

”Ville ha lugn och ro”

Ändå höll skådespelerskan som varit tillsammans med Mark Wahlberg och Tom Cruise på att gå miste om kärleken när en kompis försökte få henne att gå på dejt med Manganiello.

– Jag hade just kommit ur ett förhållande och ville ha lugn och ro. Det kändes som en dålig idé att dejta den ­hetaste ungkarlen i Hollywood, som dessutom var yngre än jag. Det verkade helt enkelt för jobbigt.

Hon skrattar.

– Jag hade tänkt mig en äldre kille, mer normal. Jag gick på en dejt, övertygad om att det inte skulle bli mer.

Sen dess har de knappt lämnat varandras sida.

– Det bästa med att bli ­äldre är att man gör bättre val. Man blir inte ihop med någon bara för att personen är het. Ju mer jag lärde ­känna honom, desto mer tyckte jag om honom.

Bröllopsplaneringen är i full gång.

– Jag har valt ett ställe där ingen kan ta sig in. Vi vill ­inte ha helikoptrar och ­kaos. Vi vill att gästerna ska kunna ha kul.

”Speciellt för honom”

Vergara har varit gift en gång förut, när hon var 18 och bodde kvar i Colombia. Det sprack efter två år.

– Det kommer att bli en jättetillställning. Jag försökte hålla det begränsat och sa till Joe att vi borde sticka till Las Vegas. Men det är speciellt för ­honom. Han har aldrig varit gift förut.

Svårt med barn

De hoppas också kunna bli föräldrar.

– Men det är svårt. Jag blir äldre och äldre och äldre.

För Vergara verkar det ­inte vara ett måste.

– Jag är superlycklig och har redan barn. Min son, Manolo, är 23. Men Joe är yngre och har inga barn. Vi försöker och om det går så går det. Annars får han nöja sig med Manolo.

Att en eventuell graviditet ska sätta en käpp i hjulet för hennes glödheta Hollywoodkarriär oroar hon sig inte över.

– Jag fick barn när jag var ung och rätt pank. Om det sker nu kommer det inte att bli lika jobbigt. Nu har vi råd att anlita hjälp.

Publicerad: