Efter Filip och Fredriks grova skämt – umgås med Mandelmann

Filip Hammar: ”Jag älskar dem innerligt”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Filip Hammar har flera gånger skämtat grovt om paret Mandelmann i sitt och Fredrik Wikingssons program ”Breaking News”.

Men nu verkar det som att programledarkollegorna lagt ner stridsyxan och funnit varandra.

På sin Instagram visar Filip Hammar upp den nya vänskapen och skriver ”Jag älskar dem innerligt”.

Paret Mandelmann och Filip Hammar, 43, verkar ha funnit varandra. I alla fall om man ska tro Filip Hammars Instagram där programledarkollegorna visar upp den nya vänskapen.

”Det här artar sig redan som årets jävla kväll! Älskar dem INNERLIGT!” skriver Filip Hammar i inlägget.

Även Fredrik Wikingsson, 45, har lagt upp ett instagraminlägg från kvällen, men istället är det en tagen Filip i bild som ångestfyllt tar sig för ansiktet.

”Så här ser man ut när man skickat över en magnumflaska champagne till Mandelmanns och fått tillbaka hälsningen ”Tack men vi vill ändå inte vara med i ert program” via en servitör, skriver Fredrik.

1 av 2 | Foto: Björn Lindahl
Marie och Gustav Mandelmann.

Filip och Fredriks grova skämt

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har flera gånger dragit grova skämt om paret Mandelmann i sitt program ”Breaking News”.

Bland annat har Filip Hammar sagt att Gustav Mandelmann, 53, är som en ”tickande bomb” och att han ”gömmer ett okänt mörker”.

– Om man ser det tänker man ”Jaha, vem ska han strypa härnäst? Hur många bebisar är inmurade i hans väggar?” har Filip tidigare sagt.

Programledarna har även i en sekvens tagit fram ”tänkbara framtida skandalrubriker om Mandelmanns” som bygger på ”Filips ganska vaga magkänsla”.

Mandelmanns har i sin tur tagit skämten med ro.

– Jag har lätt att skratta åt mig själv. Det är helt okej om man gör det med glimten i ögat och med humor. Det är aldrig fel om man kan få folk att skratta. Jag får gratulera till att de får till skämten, det gillar jag, säger han.

Aftonbladet har sökt Filip Hammar och Mandelmanns.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN