Lily Allen och David Harbour är ett par

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Sångaren Lilly Allen och skådespelaren David Harbour är ett par.

I söndags sågs de kyssa varandra under en promenad i New York.

Enligt The mirror ska romansen ha pågått i flera månader.

I flera månader har det ryktats om att sångaren Lily Allen, 34, och skådespelaren David Harbour, 44, främst känd från ”Stranger Things”, är ett par. Nu har stjärnorna själva bekräftat romansen. I söndags fångades de på bild, kyssandes varandra under en promenad i New York.

Sajten The mirror skriver att ryktet först uppstod när Lily Allen befann sig backstage för att stötta David Harbour under sin medverkan i tv-programmet ”Saturday night live”. Sedan dess har de synts tillsammans flertalet gånger.

Lily Allen har även under dagen lagt upp en bild på David Harbour på sin inastatory. På bilden, som togs i samband med Harbours inhopp som programledare i ”Saturday night live” i helgen, sitter skådespelaren på en träningscykel och visar upp sina biceps. Lilly Allen har zoomat in lite extra på armmuskeln och skrivit ”min”.

1 av 2 | Foto: EVAN AGOSTINI
Efter månader av rykten ger nu stjärnan själv en hint om relationen.

Gjorde slut efter tre år

I januari gjorde Lily Allen och MC Meridian Dan slut efter att ha dejtat i tre år. I Elizabeth Days podd ”How to fail” sa Lily Allen att hon var singel för första gången sedan hon var 15 år och att det var svårt att anpassa sig till singelivet.

– Normalt sett när det blivit svårt, har jag behövt någon omkring mig att dela med mig av problemen till. Faktum är att genom att jag tar tag i det här alldeles själv tyder på att jag håller på att växa upp, sa hon i podcasten.

Lily Allen har sedan ett tidigare äktenskap med Sam Cooper barnen Ethel, 7, och Marnie, 5.

David Harbour har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Alison Sudol. Paret bröt upp tidigare i år.

Publicerad:

LÄS VIDARE