Clabbe: ”Blir en härlig catfight”

Så tycker de gamla jurymedlemmarna om Kishtis återkomst

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3
Kishti Tomita satt tidigare i Idol-juryn tillsammans med Claes af Geijerstam, Daniel Breitholtz och Peter Swartling.

NÖJE

Efter tio år är Kishti Tomita nu tillbaka i Idoljuryn.

De forna jurymedlemmarna i Idol är glada över beskedet.

– Jag tror att det blir drag under galoscherna där, säger Claes ”Clabbe” af Geijerstam till Nöjesbladet.

Nöjesbladet kunde tidigare under dagen, enligt säkra källor, avslöja att Kishti Tomita blir den fjärde medlemmen i årets Idoljury.

Ett besked som Fredrik Kempe, av en slump, lyckats förutspå. I en intervju med Nöjesbladet den tredje mars berättade han om sitt val att lämna idoljuryn och önskade då att Kishti skulle komma tillbaka.

– Vilken grej! Det är ju skitcoolt! Jag är ju synsk för jag hade ingen aning om det. Jag gissade ju på henne men jag visste inte att hon skulle vara med, säger han till Nöjesbladet, och fortsätter:

– Hon är grym. Hon är ju sångcoach och kan verkligen det där med röster. Det måste nästan vara någon med i juryn som har den kollen.

”Känns tryggt”

Sedan tidigare är det klart att även Anders Bagge gör comeback i Idoljuryn. Nikki Amini blir den enda som sitter kvar från förra året. Trion får även sällskap av producenten Alexander Kronlund, som aldrig tidigare suttit i juryn.

Kempe är positiv till det faktum att juryn nu kommer innehålla lika många män som kvinnor och tror på en stark säsong.

– Det känns helt tryggt. Det här kommer bli toppen. Det är jag helt övertygad om. Det låter som ett jättekul gäng.

”Catfight”

Även Claes ”Clabbe” af Geijerstam tycker att Kishtis återkomst är ett positivt besked och tror samtidigt att det kan röra upp känslor vid jurybordet.

– Det blir ju en härlig catfight mellan Nikki och Kishti. Det vet jag. Jag tror att det blir drag under galoscherna där. Det är två mycket bestämda kvinnor.

Att TV4 väljer att använda gamla jurymedlemmar tycker han är roligt. Själv satt han i juryn tillsammans med Kishti Tomita i tre år av hennes fyra år som jurymedlem.

– Om de har tråkigt i juryn kan de alltid reta Kishti lite. Då börjar det hända grejer. När blodsockret faller på audition vid tjugo över fyra kan de pika Kishti om något så blir det liv i luckan.

”Gala gallissimo”

Den forna jurymedlemmen Peter Swartling väljer att kommentera Nöjesbladets besked med något han förklarar är ’Kishtiska’.

– Vad kul! Gala gallisimo!

Enligt Swartling är det ett positivt uttryck som Kishti ofta använde under sin tid vid jurybordet.

Publicerad:

LÄS VIDARE