Dolly Parton kan vika ut sig för att fira 75

För samtal med Playboy: ”Vi har pratat om det”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:
.
Foto: Mark J. Terrill / TT NYHETSBYRÅN
.

Dolly Parton överväger att fira sin 75-årsdag med att vika ut sig i Playboy igen.

– Yeah, vi har pratat om det, säger hon i en intervju med BBC:s Scott Mills och Chris Stark.

Hon prydde omslaget till herrmagasinet Playboy i oktober 1978 och nu kan det bli aktuellt för Dolly Parton, 74, att göra om det, 43 år senare, uppger Daily Mail. Superstjärnan ligger i förhandlingar med Playboy om att vika ut sig i tidningen igen i samband med sin 75-årsdag i januari nästa år. Hon bekräftar själv uppgifterna i en intervju med BBC:s radioshow ”Scott Mills & Chris Stark”.

– Yeah, jag kan faktiskt komma att göra det om jag kan göra det smakfullt och om de vill ha det och att vi gör det tillsammans med en riktigt bra intervju i tidningen. Så yeah, vi har pratat om det, säger hon i radioprogrammet enligt Daily Mail.

Släpper 47:e albumet

Dolly Parton släpper sitt 47:e studioalbum och tredje julalbum den här veckan, ”A holly Dolly christmas” och kommer också att vara med i den kommande julfilmen på Netflix, ”Christmas on the square” som fått sitt namn från en av Dolly Partons låtar. Hon är både skådespelare och exekutiv producent för filmen, där även Christine Baranski, 68, och Jenifer Lewis, 63, spelar med.

Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Dolly Parton.

Redan i mars i år förde hon själv ett eventuellt Playboy-omslag på tal inför nästa år i en intervju med ”60 minutes Australia” när hon fick frågan om hon funderade över att dra sig tillbaka.

– Alltså, jag har inga planer på att gå i pension. Jag fyllde precis 74 och jag har planer på att pryda Playboys omslag. Ni förstår, jag gjorde Playboy för åratal sen och jag tänkte att det skulle kunna vara så skoj om de skulle, jag har ingen aning om de vill, om jag skulle kunna vara på omslaget igen när jag fyller 75, sa Dolly Parton då.

När Dolly Parton 1978 prydde omslaget till Playboy valde hon samtidigt att tacka nej till att vika ut sig naken på tidningens klassiska mittuppslag.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN