”Robinson”-Raymond har hittat kärleken

Är tillsammans med Lisa Lindkvist

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Robinson”-profilen Raymond Ahlgren har hittat kärleken.

Nya flickvännen är Lisa Lindkvist, som tidigare var tillsammans med Vito Ingrosso.

– Jag är upp över öronen kär, säger Raymond Ahlgren.

Han dök upp i årets upplaga av klassiska realityserien ”Robinson” och rörde upp känslorna i lägret. Privat har Raymond Ahlgren, 53, rört upp känslor hos fotomodellen Lisa Lindkvist, 51, som är exfru till Emilio Ingrossos storebror Vito Ingrosso.

Lisa Lindkvist har under många år umgåtts i kretsen kring klanen Wahlgren/Ingrosso. Hennes exmake Vito Ingrosso är pappa till Sebastian Ingrosso från Swedish House Mafia och när Bianca Ingrosso fyllde 25 år och bjöd in till stor fest på nyårsafton på Fåfängan i Stockholm så var Lisa Lindkvist på plats.

Hon och Raymond Ahlgren är ett kärlekspar sedan ett par månader tillbaka, men de kände till varandra sedan lång tid tillbaka, något Hänt var först att berätta.

– Våra söner är bästa kompisar, min son Fabian som är 18 och hennes son Enzo är gamla skolkompisar så via dem sprang vi på varandra. Vi har setts på föräldramöten i skolan, men inget mer än så, säger Raymond Ahlgren till Aftonbladet.

”Robinson”-profilen Raymond Ahlgren har hittat kärleken i Lisa Lindkvist.
Foto: PRIVAT
”Robinson”-profilen Raymond Ahlgren har hittat kärleken i Lisa Lindkvist.

”Gick väldigt fort”

Det föll sig så att de sågs ett par gånger utanför skolans väggar och då väcktes något hos ”Robinson”-profilen.

– Att hon är vacker, det ser man ju, men vi träffades ett par gånger utanför skolan och det var något som hände då, jag blev bara wow! Då fick jag gå lite varsamt fram, jag har lite Stureplansrykten som går tillbaka till 90-talet, säger Raymond och skrattar.

Hur gick det från det till att ni blev ett par?

– Jag hade fått två biljetter till en stand up-show av min dotter så jag frågade Lisa om hon ville hänga med. Jag var jättenoga med att poängtera att det inte var en dejt. Jag tror i och för sig hon såg igenom allt det där, men det gick bra.

Sedan gick det från stand up-show till kärlek?

– Pang sa det. Det gick väldigt fort. Det här var för ett par månader sedan och sedan dess har vi setts varje dag. Lisa håller nu på att sälja sitt hus på Lidingö, så förhoppningsvis skaffar hon något runt Östermalmstorg där jag bor.

Foto: LARS ROSENGREN
Lisa Lindkvist med med dåvarande kärleken Vito Ingrosso 1995.

Vad är det bästa med Lisa?

– Shit! Allt, det är så mycket. Hon är väldigt inkännande, hon känner hur andra människor mår och det är fint. Sedan ser hon ju som sagt bra ut. Jag är upp över öronen kär. Det är nice och en härlig känsla.

Går i traumaterapi

Raymond Ahlgren sökte till ”Robinson” redan förra säsongen och kom med, men han valde att inte vara med.

– Jag hade precis fått en ny våning här i stan och hade väntat så länge på det bytet så jag fick hoppa av. Sedan dök det upp i år igen och då hörde jag av mig, jag var väldigt nyfiken på att se vem jag var under de omständigheterna. Och det fick jag svar på.

Var du den du trodde?

– Nej jag var mycket argare än vad jag trodde. Mitt ex sa att jag hade en pysande ilska i mig från barndomen. Det fanns ett läckage som hon kunde se ibland. Där exploderade det fullt ut, utan mat och under de omständigheterna. Jag blev förvånad av magnituden i utbrotten.

Har du grävt vidare i det där efter du kommit hem?

– Absolut, jag började gå i terapi direkt när jag kom hem. Det finns något som heter traumaterapi för att ta reda på saker från barndomen. Jag var med om ganska mycket skit innan jag hade fyllt tio år. Vi flydde från Chile, min lillasyster dog, min pappa dog, jag var med om övergrepp i ung ålder och jag kom till Sverige och blev mobbad. Det var jävligt tufft och när jag var 12 blev jag satt på internatskola. Då känner man sig bortvald, men allt det gör att det finns en ilska och jag har aldrig jobbat med det. Det handlar bara om att våga vända på de stenarna också, med Lisa vid min sida.

Publicerad:

LÄS VIDARE