Vinn värsta Game of Thrones-priset

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2
Svinexklusiv inramat och signerat foto som kan bli ditt

Deppa inte ihop för att Game of Thrones är slut. Tävla om en svinexklusiv Game of Thrones-tavla och en maffig Blu Ray-box i stället.

Sista säsongen av Game of Thrones är slut. Och du kanske saknar dina riddare, häxor, kungar, prinsessor, skurkar och övernaturliga väsen. Du kanske dessutom varje dag vill få en slags påminnelse från Game of Thrones-gänget varje dag? Detta kanske kan hjälpa dig. Vi har lagt rabarberna på ett inramat fotografi från serien som vi med glädje tävlar ut till ett lyckligt fan. Det inramade mästerverket är signerat av i stort sett alla stjärnorna från serien så det är ett väldigt exklusivt mästerverk alltså.

Grott ner dig

Dessutom har vi några riktigt maffiga Blu Ray-boxar som vi adderar i potten. Alltså: dekoration till ditt hem och möjlighet att grotta ner dig lite extra i serien inklusive en massa härlig och nördig bakomfilm. Inte något att missa för den sanne Game of Thrones-fantasten.

Tävla busenkelt här

Tävla genom att svara på följande fråga:
Om du vore en karaktär i Game of Thrones. Vilken karaktär skulle det vara?
Skicka ditt svar till ab.tavlamednojesbladet@schibsted.se och priset kan bli ditt. Glöm inte din postadress OCH mobilnummer då det är maffigt paket som ska skickas. Roligast och eller intressantaste svaret vinner.

Boxen släpps i handeln den 2 december

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN