Cindy Crawford avslöjar könen på Clooneys tvillingar

Av: Frida Söderlund

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Dubbelt trubbel.

På flera sätt.

Supermodellen Cindy Crawford kan precis ha råkat avslöja könet på George och Amal Clooneys tvillingar.

Stjärnadvokaten och aktivisten Amal Clooney, 39, väntas föda sina och skådespelarmaken George Clooneys, 55, barn i juni i år.

Först i mitten på februari blev det känt att de gifta makarna väntar tvillingar och nu kan supermodellen Cindy Crawford, 51, ha råkat avslöja barnens kön, skriver Perez Hilton.

Crawford publicerade en bild på sig själv under torsdagen där hon höll upp två klädesplagg – det ena med en en rosa logga som säger ”casa” och den andra med en blå logga som säger ”migos”. Hon kommenterade också bilden med att skriva ”jag tror jag har hittat den perfekta presenten till familjen Clooney” och avslutade med ett rosa och ett blått hjärta.

Crawford: ”Mamma Clooney avslöjade det först”

Fansen började direkt spekulera i om det här betyder att det är en pojke och en flicka som paret väntar. Enligt gamla normer är det vanligt att den rosa färgen betyder att man väntar en flicka och den blå att man väntar en pojke.

Det kan så klart också vara tvärtom.

Men Cindy Crawford passade på att svara på påståendet, och att bekräfta sanningen bakom det, genom att skriva såhär på Twitter:

”Inte riktigt, Haprparz Bazar hann före i februari...” följt av en flirtande smiley och en länk till en artikel där George Clooneys mamma Nina Clooney, 77, råkar avslöja könen för en reporter på röda mattan.

Publicerad:

LÄS VIDARE