Kristin Kaspersen fick glädjen tillbaka – tack vare dansen

Gör succé i ”Let’s dance”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Kristin Kaspersen hade ett jobbigt 2018 efter mamma Lill-Babs död.

Men nu har hon fått tillbaka glädjen i livet – tack vare dansen och ”Let’s dance”.

– Hon ler nog där uppe nu, tror jag, säger Kaspersen till Nöjesbladet.

Med sin ”quickstep” gjorde Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner succé direkt i ”Let’s dance”. Efteråt hyllades de stort av juryn, publiken och tv-tittarna, vilket resulterade i 18 poäng och en förstaplats i premiären av tävlingen.

– Det är helt ofattbart att det gick så bra. Det är så kul och Calle har drillat mig ganska hårt, säger Kristin Kaspersen till Nöjesbladet.

– Det är hårdträning och en exemplarisk elev man har med sig, säger Calle Sterner.

1 av 3 | Foto: AFTONBLADET /
Kristin Kaspersen och Calle Sterner i ”Let’s dance”

Fick glädjen tillbaka

Kristin Kaspersen säger att hon tack vare dansen och ”Let’s dance” fått tillbaka glädjen i livet efter ett jobbigt 2018, då hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson dog i april förra året.

– Varenda dag som jag kommit in och tränat har jag haft så roligt hela tiden. Det är så mycket skratt, bestämdhet och sen skratt igen. Det är bara roligt rakt igenom och jag vill så gärna lära mig alla danser, säger hon och fortsätter:

– Det var ett tufft år med mamma. Att stå i sorgen gör det svårt att komma nära sina känslor och man stänger av. Om det är något hon vill så är det att jag ska ha roligt och det här är ju verkligen hennes arena, så hon ler nog där uppe nu, tror jag.

Publicerad:

LÄS VIDARE