Mariah Carey var gift – hade hemlig affär med Yankees-legendar

Skrev hitlåtar om hemligheten

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
Mariah Careys låtar The roof” och ”My all” handlar om romansen med Derek Jeter.
Foto: Kamran Jebreili / TT
Mariah Careys låtar The roof” och ”My all” handlar om romansen med Derek Jeter.

Mariah Carey avslöjar nya detaljer om sin tidigare romans med New York Yankees-legendaren Derek Jeter.

Superstjärnan bekräftar att den inleddes medan hon fortfarande var gift med Tommy Mottola.

Dessutom skrev hon hitlåtar om hemligheten.

Det är i en intervju med Vulture om sin kommande självbiografi ”The meaning of Mariah Carey” som sångfågeln Mariah Carey, 50, berättar om den korta romansen med Derek Jeter, 46.

Hon säger bland annat att de träffades på en middagsbjudning och i hemlighet skickade flörtiga meddelanden till varandra i slutet av hennes turbulenta äktenskap med skivbolagsdirektören Tommy Mottola, 71.

Foto: Joe Skipper / TT
Derek Jeter.

”Hjälpte mig”

Fans har länge misstänkt att Mariah Careys låt ”The roof” handlar om hennes första träff med Derek Jeter, något Mariah Carey bekräftar och säger att de den kvällen kysste varandra på taket till hans lägenhetsbyggnad. Hon säger att hon aldrig kommer att glömma det ögonblicket.

– Jag menar, det var inte något intensivt djupt intellektuellt stimulerande, men återigen, det var ett fantastiskt ögonblick och det hände på ett gudomligt sätt eftersom det hjälpte mig att komma ur att bo där, i Sing Sing, med alla regler och förordningar.

Sing Sing, namnet på ett fängelse i New York, är en jämförelse Mariah Carey länge använt för att beskriva hur det var i hennes hem med Tommy Mottola, som hon var gift med 1993–1998.

Foto: Jason DeCrow / TT
Derek Jeter var tidigare stjärna i basebollaget New York Yankees.

Även ”My all” handlar om Jeter

Dessutom avslöjar hon att en av hennes 19 hela stycken Billboard-listettor, låten ”My all”, också handlar om Derek Jeter, då hon verkligen riskerade sitt liv för en natt med honom i Puerto Rico. I låten sjunger hon om hur hon skulle riskera sitt liv för en natt till med en speciell person.

Romansen mellan Mariah Carey och Derek Jeter rann slutligen ut i sanden.

Derek Jeter är i dag gift med modellen Hannah Davis och har två barn, och Mariah Carey var gift med Nick Cannon fram till 2016, och har även hon två barn.

Publicerad:

LÄS VIDARE