Ashton Kutcher får inte träffa barnen: ”Superkonstigt”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Ashton Kutcher är upprörd.

Han får inte träffa exet Demi Moores barn längre, vilka enligt skådespelaren blev en stor del av hans liv.

”Det är superkonstigt och det måste det vara för dem också”, säger Ashton Kutcher i tv-programmet ”The Howard Stern Show”.

1 av 2 | Foto: Amy Sussman / AP
Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher, 39, har gått vidare efter sitt åtta år långa förhållande med Demi Moore, 54, men har är fortfarande upprörd över att han inte längre får träffa sina bonusbarn.

Barnen, som nu alla är vuxna, blev som Ashton Kutchers egna, skriver radaronline.com. I ”The Howard Stern Show” berättar han om relationen till barnen, som Demi Moore har tillsammans med Bruce Willis, 62.

– Första gången jag blev pappa var jag 25 år, säger han och syftar på Demi Moores tre döttrar Tallulah, Rumer och Scout.

– Jag älskar de barnen som min egna, jag hjälpte till att uppfostra dem tills Talullah var 18 år när vi skildes.

”Superkonstigt”

Han berättar i tv-programmet att han bara har kontakt med barnen på telefon och sms, men att han inte träffar dem.

– Det är superkonstigt och det måste det vara för dem också. Det är som att en person om var deras pappa plötsligt har försvunnit ur deras liv. Och jag känner att jag får respektera allas önskningar och tänka på kollektivet, men det är tufft.

Ska fortsätta kämpa

Han beskriver situationen som ”smärtsam”.

– Ja, det sårar mig. Jag älskar dem så mycket och de var en sådan stor del av mitt liv under en lång tid. Jag är säker på att jag kommer få tillbaka relationen igen och jag kommer fortsätta kämpa för det tills det händer.

Ashton Kutcher gifte om sig med Mila Kunis två år efter uppbrottet med Demi Moore. Ashton Kutcher och Mila Kunis har två barn tillsammans, Wyatt, 2, och Dimitri, 6 månader.

Publicerad:

LÄS VIDARE