Så ser barnstjärnan från ”Titanic” ut – 20 år senare

Publicerad:
1 av 3

NÖJE

Som åttaåring landade hon drömrollen i ”Titanic”.

Nu har Alexandrea Owens-Sarno blivit stor.

Kolla in hur barnstjärnan ser ut i dag.

Det är tjugo år sedan biobesökarna fick stifta bekantskap med då åtta år gamla Alexandrea Owens-Sarno på vita duken. Många minns henne som den lilla flickan ”Cora” som Leonardo DiCaprio dansade med i den där berömda scenen då han och Kate Winslet snurrar runt, runt, runt.

I år fyller Alexandrea 29 år, och trots att det är två decennier sedan ”Titanic” hade premiär så är det fortfarande folk som känner igen henne.

”Brukade hänga med Leo”

I en färsk intervju med Cosmopolitan berättar hon om hur det var att spela in tillsammans med Leonardo DiCaprio, och enligt henne är han precis så fantastisk som många tror och hoppas att han är.

– Det var så mycket ”Jack” (DiCaprios rollfigur) i Leo. Han var väldigt söt, och rolig, och absolut bedårande. Han hade alltid ett leende på läpparna, säger Alexandrea om sin motspelare, som också brukade bre mackor med jordnötssmör till henne.

Den forne barnstjärnan har även bara gott att säga om Kate Winslet.

– Mellan scenerna brukade jag och Leo hänga tillsammans, och Kate kom också fram för att prata med oss. Hon var helt besatt av min systers hår som hon brukade leka med. Och Leo brukade jaga runt efter min syster och kittla henne.

Synts i rysare

Trycket på Alexandrea efter filmen var så stort att hon lade ner skådespelardrömmarna. Men på senare år har hon tagit upp dem igen. Så sent som förra året syntes den Los Angeles-baserade skådespelaren bland annat i ett par skräckfilmer.

Skräck i all ära. För många kommer Alexandrea Owens-Sarno för alltid vara förknippad med lilla ”Cora” i ”Titanic”.

Publicerad: