Luis Lindberg får lämna ”Big brother”

”Jag hade kunnat dricka mer”

Publicerad:
Uppdaterad:
Luis Lindberg tvingades lämna ”Big brother”.
Foto: TV4/Cmore
Luis Lindberg tvingades lämna ”Big brother”.

NÖJE

I kvällens veckofinal fick en andra deltagare lämna huset.

Denna gång blev det Luis Lindberg.

– Jag kände att jag skulle åka ut, säger han.

”Big brother”-deltagarna har betat av tre av dryga fjorton veckor i huset. I kvällens tredje veckofinal hängde deltagarna Katti Göransson, 58, Luis Lindberg, 47, Nardos Alberto, 22, Simon Ejdertoft, 26, och Therese Skog, 30, löst.

När programmet närmade sig slutet blev det klart att Luis Lindberg får lämna programmet. Många tårar fälldes när deltagarna kramades om och Lindberg fick gå ut till studion. Väl där var han samlad och på gott humör.

När Aftonbladet pratar med honom är han fortfarande glad och berättar att beskedet var väntat.

– Jag mår jättebra. Jag kände att jag skulle åka ut och jag är nöjd.

Foto: TV4/Cmore
Foto: TV4/Cmore
Luis Lindberg i studion efter utröstningen.

Är för tillbakadragen

Han säger att han misstänkt att han skulle tvingas lämna huset efter en utmaning där deltagarna spänts fast två och två.

– Hela gruppen dippade då. Man pratade mycket i gruppen om att kunna visa andra sidor av sig själv. Jag började rätt direkt att analysera det och kände att de som har en lite bubbligare personlighet toppar varandra hela tiden. De får mer likes utanför.

– Jag är mer tillbakadragen. Sedan tror jag tv-folk ser att jag är en bra person i tv. Det gör inte tittaren. De vet ingenting om mig och vill kanske inte heller det.

Men känns det vemodigt på något sätt?

– Det är absolut tråkigt att jag efter tre veckor inte är nära miljonen längre för jag hade en bra plan med pengarna. Men det känns inte vemodigt att jag lämnar gruppen eller programmet. Jag är nöjd och jag kommer fortsätta söka fame i tv, svarar Luis Lindberg.

Foto: TV4/Cmore

Vill ringa familjen

Vad hade du kunnat göra annorlunda för att ha stannat längre i programmet?

– Jag hade kunnat vara bubbligare och göra tokigare saker. Jag hade kunnat dricka mer men det är inte heller jag. Jag blev faktiskt helt chockad när jag här om dagen blev full och kräktes. Alltså det har inte släppt mig, det är något jag aldrig gör.

Nu hoppas han på att få komma till ett hotell och få sin mobiltelefon.

– Jag vill ringa till mina vänner och prata. Jag ska ringa och snacka med min bästa vän Paola Urfels och hennes dotter Ronja Urfels, som har haft hand om mina sociala medier medan jag har varit i huset.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN