Slut mellan Taylor Swift och Tom Hiddleston – efter tre månader

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Källa: ”Det var hon som drog i bromsen”

1 av 3 | Foto: BULLS
Tom Hiddleston och Taylor Swift.

I tre månader varade kärleken.

Stjärnparet Taylor Swift och Tom Hiddleston går nu skilda vägar.

– Det var hon som drog i bromsen, säger en källa till US Weekly.

Kärleken har tagit slut mellan artisten Taylor Swift, 26, och skådespelaren Tom Hiddleston, 35. Det bekräftar flera källor för US Weekly.

– Det var hon som drog i bromsen. Tom ville att förhållande skulle vara mer offentligt än vad hon var bekväm med. Taylor känner till nackdelarna med att visa kärlek offentligt men Tom lyssnade inte på hennes oro när hon tog upp det, säger en källa till tidningen.

Redan i slutet av augusti kom rapporter om att parets kärlek svalnade. Då ska de ha grälat om att de inte kunde ses så mycket som de ville. Detta i samband med att Hiddleston reste till Australien för att spela in ”Thor: Ragnarök”.

– De kommer bra överens och vill förbli vänner. Men det funkar inte för dem romantiskt just nu, säger en källa till US Weekly.

Nobbade frieriet

Samma månad kom det uppgifter om att Taylor Swift nobbat Tom Hiddlesons frieri eftersom hon tyckte det gick för fort.

– Han vill inte spela några spel. Han vill ha något som är på riktigt och vill gifta sig. Nu har han gett henne ett ultimatum, sa en källa då till veckotidningen InTouch.

Kort efter att det tagit slut mellan Taylor Swift och stjärn-dj:n Calvin Harris spekulerades det i om hon och Tom Hiddleston var ett par.

De båda sågs flörta med varandra under Met-galan i maj tidigare i år. Och i juni kom bilden då de kysstes på en strand i Rhode Island.

Publicerad:

LÄS VIDARE