Han pekas ut som Swifts nya pojkvän

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”De ägnade sig bara åt varandra”

1 av 6

Det är bara ett par veckor sedan Taylor Swift gjorde slut med dj:n Calvin Harris.

Nu tyder allt på att hon redan har en ny pojkvän.

Brittiska The Sun visar romantiska strandbilder på Swift och Tom Hiddleston.

Den 26-åriga popstjärnan och den 35-åriga skådespelaren ska ha träffats första gången för bara drygt en månad sedan. På The Met-galan i New York den 4 maj hamnade de bredvid varanda vid middagsbordet. Senare samma kväll sågs de dansa med varandra ända in på småtimmarna.

Efter galan ska Tom Hiddleston ha sagt att Swift var ”mycket charmerande” och att ”hon är otrolig”. En källa säger till The Sun att han sedan dess har uppvaktat henne och bland annat skickat blommor.

Kramas och pussas

Nu tycks Hiddleston, en av de hetaste kandidaterna till att överta rollen som James Bond efter Daniel Craig, ha vunnit över artisten på sin sida.

Bilderna på Swift och Hiddleston, som The Sun publicerade sent på onsdagskvällen, ska ha tagits vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen lokal tid på Rhode Island nordost om New York. I närheten av Misquamicut Beach där paret promenerade, har Taylor Swift enligt uppgift en åttarumsvilla värderad till närmare 150 miljoner kronor.

På bilderna ses paret gå hand i hand, slår sig ner på en sten och kramas och pussas för att sedan promenera vidare.

Hyllade Harris i april

Ett ögonvittne berättar för tidningen:

– De ägnade sig bara åt varandra, trots att ett 20-tal andra människor gick längs stranden. De såg ut som vilket förälskat par som helst, utan minsta bekymmer i världen.

Så sent som i april verkade förhållandet mellan Taylor Swift och skotske dj:n Calvin Harris (som egentligen heter Adam Wiles) vara på topp.

– Jag är i en magisk relation just nu, sa hon till Vouge då.

Men i slutet av maj bröt de upp efter att ha varit tillsammans i 15 månader.

Publicerad:

LÄS VIDARE