Stina hyllade sitt 5-åriga jag – med specialtrosor

”Visste att vi skulle snurra”

Av: Louise Åström

Publicerad:
1 av 3

Det fanns en plan bakom trosorna Stina Wollter visade upp i sin jive.

De var specialbeställda för att hylla hennes femåriga balettjag.

– Jag tänkte att om trosorna skulle synas så ska det vara mina femårstrosor, säger hon till Nöjesbladet.

Stina Wollter gör succé i ”Let’s dance”. I första programmet hyllades hon för sin tango och under fredagen briljerade hon i en jive tillsammans med Tobias Bader.

I framträdandet bjöd hon även på en hjulning där hon visade upp ett plagg som hon specifikt bett om att få uppsytt – ett par vita trosor med volanger på baksidan. Trosorna är en hyllning till Stinas femåriga jag.

– Jag dansade balett när jag var fem år och det var därför jag ville ha de här trosorna. Det är en hyllning. Min mamma har berättat att jag, under en dansuppvisning, gick fram till scenkanten och var så glad över att ha fått trosor med såna här spetsränder, säger hon till Nöjesbladet och fortsätter:

– De i kostym har sytt de här till mig. Jag sa att jag ville ha såna här underbyxor för jag visste att vi skulle snurra. Jag tänkte att om trosorna skulle synas så ska det vara mina femårstrosor.

”En glad hund”

Det var dock inte helt säkert att Stina skulle klara av att hjula. Inför kvällen har hon lyckats skada både axeln och foten. Att bära dansskor med klack och samtidigt ha en lindad fot är inte det lättaste.

– Vi får se hur det går nu när jag släpper lös den. Jag kan bara tala om en sak. Jag är så trött på de här skorna så nu att när jag får ta av dem kommer jag kissa på mig som en glad hund.

Trots skador hyllades Stina av juryn. Både Ann Wilson och Cecilia Lazar var mycket nöjda med hennes framträdande.

– Stina, jag vet inte om du tror på reinkarnation. Men jag är helt övertygad om att du varit dansare i ett tidigare liv. Det är helt otroligt att slå om från en Tango till en Jive sådär, sa Ann Wilson i programmet.

Publicerad:

LÄS VIDARE