Angelina Jolie

Angelina Jolie: Därför separerade jag från Brad Pitt

Öppnar upp i ny intervju med Vogue

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Angelina Jolie har varit sparsam med detaljer kring separationen från Brad Pitt.

Men nu berättar Hollywoodstjärnan om varför hon ansökte om skilsmässa.

– Jag separerade för min familjs välbefinnande, säger hon i en ny intervju med Vogue.

Superstjärnorna Angelina Jolie, 45, och Brad Pitt, 56, utgjorde länge ett av Hollywoods allra mest kända par, innan Angelina Jolie ansökte om skilsmässa 2016.

”Rätt beslut”

Nu berättar hon för Vogue om varför hon tog beslutet, efter att ha fått frågan om hur hon har sett till att barnen mår bra efter att hon valde att separera från deras pappa Brad Pitt.

– Jag separerade mig för min familjs välbefinnande. Det var rätt beslut. Jag fortsätter att fokusera på deras läkning. Vissa har utnyttjat min tystnad, och barnen ser lögner om sig själva i media, men jag påminner dem om att de vet sin egen sanning och sina egna tankar. De är sex väldigt modiga, mycket starka ungdomar, säger hon.

Angelina Jolie.

Angelina Jolie och Brad Pitt blev ett par under inspelningen av ”Mr & Mrs Smith” 2005 och gifte sig flera år senare, 2014. Men 2016 ansökte Angelina Jolie om skilsmässa, till mångas stora förvåning.

Sex barn

Därefter följde en långdragen vårdnadstvist om de sex barnen Maddox, 18, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 11.

När skilsmässan blev känd uppgav källor att ett bråk mellan Brad Pitt och äldste sonen Maddox på ett privatplan, där Brad Pitt ska ha varit berusad och hotfull, ska ha varit det som fick bägaren att rinna över för Angelina Jolie.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Brad Pitt och Angelina Jolie.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Angelina Jolie i nya handlingar: Påstås ha bevis om Brad Pitts våld

ÄMNEN I ARTIKELN

Angelina Jolie

Brad Pitt