Inspelningen av Mission: Impossible stoppas efter coronautbrottet

Skickas hem till USA

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Mission: Impossible 7” verkar vara ett omöjligt uppdrag.

Inspelningen av den nya filmen har stoppats på grund av coronaviruset.

Filmstudion Paramount har beslutat sig för att ta hem skådespelare och övrig personal till USA, skriver Independent.

Filmstjärnan Tom Cruise, 57 och resten av produktionen har tvingats till ett oväntat avbrott av inspelningen av ”Mission: Impossible 7”. Den har stoppats efter utbrottet av coronaviruset i Italien, rapporterar Daily Mail.

Det var tänkt att skådespelaren skulle filma i de pittoreska och populära delarna av Venedig, men produktionen tilläts inte göra det efter att myndigheterna satt flera städer i karantän för att stoppa ytterligare spridning av den dödliga sjukdomen.

Tom Cruise.
Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise.

Väntar på beslut om filmens framtid

Både arenor, museum och andra attraktiva turistmål har hållits stängda efter utbrottet tog fart och flera personer har dött av viruset i landet.

Hollywoodstjärnan skulle ta en gondol genom stadens gamla kanaler och spela in scener i olika medeltida torg som också är populära turistattraktioner. Cruise anlände till Venedig den 20 februari och nu väntar alla på beslut om filmens framtid.

”Vi kommer att fortsätta att övervaka”

Filmstudion Paramount har beslutat sig för att ta hem skådespelare och övrig personal till USA.

”Vi kommer att fortsätta att övervaka den här situationen och arbeta tillsammans med myndigheterna”, skriver de i ett uttalande.

Enligt Daily Mail ska ingen i produktionen ha smittats. Filmen regisseras av Christopher McQuarrie och skulle ha premiär sommaren 2021, men i och med avbrottet kan den bli försenad.


PODD Hur stor är risken att coronaviruset utvecklas till en pandemi?

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi med professor Björn Olsen om vilka konsekvenser det kan få om coronaviruset utveclas till en pandemi.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE