Kanye West avslutade ”Saturday night live” i Trumpkeps

Matt Damon dök upp i oväntad roll

Av: 

TT

Publicerad:

NÖJE

Matt Damon överraskande tittarna när han spelade Trumps hårt ansatte domarkandidat Brett Kavanaugh i höstens första "Saturday night live".

Men sista ordet fick Kanye West när han avslutade programmet i en röd Donald Trump-keps.

Kanye West (eller Ye som han nu kallar sig), var gästartist och fick äran att avsluta det amerikanska humorprogrammets säsongspremiär.

Gästartisten Kanye West befäste sitt stöd för Donald Trump i höstens första "Saturday night live". Arkivbild.
Foto: Chris Pizzello
Gästartisten Kanye West befäste sitt stöd för Donald Trump i höstens första "Saturday night live". Arkivbild.

"SNL" rundas vanligtvis av med ett stort kramkalas mellan alla skådespelare och gäster, men den här gången lämnades scenen helt åt rapstjärnan, iklädd en röd "Make America great again"-keps. Innan eftertexterna rullade fick han sällskap av 070 Shake, Kid Cudi och Ty Dolla Sign och framförde låten "Ghost town" från i somras.

Foto: Chris Donovan
Matt Damon dök överraskande upp i rollen som Brett Kavanaugh. Arkivbild.

Talade för Trump

När kamerorna slocknat höll han tal för studiopubliken där han upprepade ett tidigare löfte om att ställa upp i presidentvalet 2020 samtidigt som han fortsatte uttala sitt stöd för den amerikanske presidenten, skriver Pitchfork.

– Jag har pratat med vita personer så många gånger om det här och de säger, "Hur kan du gilla Trump när han är rasist?" Men om jag hade brytt mig om rasism hade jag flyttat från USA för länge sedan", sade han.

Stridslysten Matt Damon

Programmets inledningssketch gjorde parodi på den uppmärksammade senatsutfrågningen av domaren Brett Kavanaugh, som kandiderar till USA:s högsta domstol, och som anklagas för sexövergrepp han ska ha begått som 17-åring.

Till publikens förtjusning gjorde filmstjärnan Matt Damon oannonserad entré och bjöd på en kolleriskt skrikande tolkning av den omtalat stridslystne Kavanaugh.

Domaren tog plats i sin stol efter att utfrågarna fått veta att han varit upptagen med att luftboxas inne på toaletten och han skällde ut sin omgivning med repliker som:

– Vet ni vad, jag kommer inte backa ur, era jävlar. Jag vet inte vad ordet "sluta" betyder.

Publicerad:

LÄS VIDARE