Sanna Nielsen om paniken på Skansen: Brann i hjärnan

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu är hon en rutinerad allsångsdrottning som till och med styr vädret.

Men som ny programledare för tittarsuccén var hon allt annat än lugn.

– Det brann i hjärnan, säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen, 34 leder med van hand sin fjärde säsong av ”Allsång på Skansen” men början på äventyret var långt ifrån en mjukstart.

– Det är så stor skillnad. Jag känner mig lugnare nu och jag känner att jag har mer kontroll på läget under sändningen. Jag behöver inte längre känna att det brinner i hjärnan innan sändning varje vecka, säger hon.

Veteran till trots, under förra veckan gjorde sig nerverna åter påminda för henne.

– Plötsligt slog det mig faktiskt när jag gjorde presentationen av en gästartist rakt in i kameralinsen att nån miljon människor tittade rakt på mig just då. Då fick jag lite puls.

1 av 3 | Foto: NILS PETTER NILSSON

”Jag har beställt fint väder”

Hon har dock ingen anledning att känna sig osäker, med återkommande regniga väderprognoser tycks det som att Nielsen till och med har makt över vädret. Inte en enda av de förutspådda regnkvällarna på Sollidenscenen har slagit in.

– Ja, mirakulöst nog brukar det ju inte regna på tisdagskvällarna och jag har beställt fint väder till i kväll också. Som alltid, säger hon och skrattar.

Och mycket riktigt, de prognoser som tidigare visat på en regnig kväll i Stockholm har nu ändrats till sol efter sextiden.

Kvällens program gästas av Molly Sandén, Ann-Louise Hanson, Bishara, Anders Lundin och Lamix.

”Allsång på Skansen” visas i SVT1 kl. 20:00.

Publicerad:

LÄS VIDARE