Stjärnans man gripen för rån och bilkapning

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Smycken värda hundratusentals kronor stals i kuppen

1 av 5 | Foto: AP
Sångerskan gifte sig med rugbyspelaren George Kay för nio månader sedan.

Atomic Kitten-stjärnan Kerry Katonas man har gripits misstänkt för inblandning i rån och bilkapning.

I rånet försvann smycken värda hundratusentals kronor, skriver Sun.

Rugbyspelaren George Kay, 35, har gripits av polis misstänkt för inblandning i rånet och bilkapningen som ägde rum i det lilla samhället Bushey strax norr om London.

Han har sedan dess släppts mot borgen och enligt Sun visste hans fru, Atomic Kitten-stjärnan Kerry Katona, 34, inte ens om gripandet före tidningens publicering av uppgifterna.

Smycken i två väskor

Tidningen skriver att tre män överföll och rånade föraren till en mercedes. Bytet bestod av två väskor fyllda med smycken till ett värde av tiotusentals pund, motsvarande hundratusentals kronor.

Därefter ska männen ha gått till attack mot en bilförare på en intilliggande gata och stulit dennes bil.

– Kerry vet inte om att George har gripits. När hon får veta kommer hon bli förkrossad. Det här är det sista hon behöver efter det senaste året, säger en källa till Sun.

Gifta i nio månader

Kerry Katona gifte sig med George Kay för bara nio månader sedan, men de har redan haft problem i äktenskapet och enligt Sun ska han nyligen ha flyttat hem till parets gemensamma bostad igen efter en kortare separation.

Enligt Daily Mail har Katonas make George Kay gripits misstänkt för stämpling till rån och bilkapning. Han ska alltså ha varit med och planerat brottet, men i så fall inte deltagit vid genomförandet. Polisen bekräftar för tidningen att man gripit totalt fyra personer för inblanding i brottet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN