”Robinson”-Robban separerar: ”Gråtit många tårar”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och sambon Linda Lundin ska separera.

För Nöjesbladet berättar han om känslorna.

– Jag har gråtit många tårar de senaste dagarna.

Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, och sambon Linda Lundin, 36, har beslutat sig för att gå skilda vägar efter nio år tillsammans.

”Kärleksförhållandet har sakta men säkert runnit ut i ett kompisförhållande. Därför har vi helt odramatiskt insett att vi ska leva på var sitt håll. Men vi gör det som livslånga goda vänner”, skriver Robban på Instagram.

När Nöjesbladet når honom så är han uppgiven.

– Jag har gråtit många tårar de senaste dagarna. Men jag har varit med förr, man är ledsen en tid, sedan går det över.

Ska vara singel resten av livet

Robban förklarar att beslutet togs för tre veckor sedan. Och ironiskt nog så blev relationen helt annorlunda på ett sätt han inte kunnat ana.

– När vi plötsligt ”bara” var kompisar så blev allt mycket bättre. Det kändes som när vi var nykära. Det var avslappnat och inga krav så det var många känslor i kroppen.

Det blir dock ingen återförening utan Robban är helt säker på att han har gjort sitt när det gäller det motsatta könet.

– Jag ville ha familj, ha barn och gifta mig och det har jag bockat av på min bucketlist. Nu finns det inte en suck att jag sätter mig i ett förhållande igen. Jag är hundra procent ärlig och skämtar inte när jag säger att jag aldrig kommer att bli ihop med någon tjej igen. Jag kommer att leva som singel resten av livet, säger Robban allvarligt.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Linda Lundin och Robert Andersson.

Tänker bo nära varandra

De bor fortfarande tillsammans på Kvarnholmen i Nacka och de har redan bestämt att de ska bo nära varandra för barnens bästa.

– Det värsta kommer att bli att jag missar halva deras uppväxt. Men vi ska ordna allt till det bästa för dem så de kan gå mellan oss.

Linda är trots allt positivt inställd.

– Det är rätt lugnt. Vi har pratat mycket och det känns faktiskt helt okej. Men det beror ju på att vi är bra vänner och inte osams. Man får tänka positivt. Det blir nog bra på något sätt. Jag var också med på inlägget han publicerade på sociala medier, säger hon till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE