Mejla

Stefan Hedmark

Här visar Venom upp Gene Simmons-tungan

Tom Hardy går igenom kroppsförändringar i ny trailer

Publicerad:
Uppdaterad:

Precis på tröskeln till premiären av ”Avengers: Infinity war” får vi en ny trailer för en annan Marvel-film, ”Venom”.

Och till skillnad från förra gången visas giftmonstret upp i all sin prakt, med Gene Simmons-tunga och allt.

Superhjältefilmer är vi definitivt bortskämda med nu för tiden, så det var kanske hälsosamt att den första trailern för ”Venom” fick en del skäll, mest för att den visade så lite och skapade noll entusiasm.

Men den nya trailern kompenserar. Dels får vi en ordentlig nära titt på hur Venom ser ut – glänsande svart, med vassa gaddar, en slingrande tunga och en rätt sofistikerad skurkröst. Dels får vi en uppfattning om hur Tom Hardy kommer att vara i filmen.

Han spelar en journalist, Eddie Brock, som hamnar i trubbel när hans kropp tas över av en märklig varelse från yttre rymden som omvandlar honom. Som vi ser i trailern får han ett alter ego, en ”mr Hyde”, som han tvingas lära sig leva med.

Det verkar som att Hardy försöker ge sin journalist lite humor, vilket filmen säkert behöver; den ser ganska mörk ut. Men regissören Ruben Fleischer har trots allt roliga ”Zombieland” (2009) på meritlistan, så vi behöver kanske inte oroa oss?

1 av 3 | Foto: Sony
Venom visar upp sig

Upplägget är inte olikt Spider-man, och Venom är förstås en figur som skapades ursprungligen som en skurk för Spindelmannen. I ”Spider-man 3” (2007) var det Topher Grace som spelade karaktären.

Vi ser även Michelle Williams som Brocks flickvän. I trailern finns inga tecken på att hon gör något annat än det, men man kan ju hoppas att hon spelar en viktigare roll, annars är hennes talanger bortslösade. Hon är det bästa i den kommande komedin ”I feel pretty” med Amy Schumer som har svensk biopremiär om en månad.

”Venom” har svensk biopremiär den 5 oktober.

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:

LÄS VIDARE