Bill Skarsgård

Bill Skarsgård fick publiken att skrika

Av: 

Agnes Aronsson

FILM

Skräckfilmsfantaster lär inte bli besvikna på nyversionen av ”Det”.

Bill Skarsgård spelar huvudrollen som Pennywise – och han fick publiken att skrika rakt ut under visningen av trailern.

Bill Skarsgård, 26, spelar huvudrollen som den otäcka clownen Pennywise i filmen ”Det”, regisserad av Andrés Muschietti.

Trailern till filmen, som bara var 90 sekunder lång, lyckades ändå skrämma upp publiken rejält under ”SXSW Conference And Festivals” i Texas, USA för några dagar sedan.

När trailern gick mot sitt slut dök Skarsgård upp i bild i full clownmundering, och fick hela publiken att skrika rakt ut, rapporterar en representant från Bloody Disgusting, som befann sig på plats. Det var en medtagen publik som lämnade biografen.

Premiär i september

Filmen handlar om sju barn från en liten stad i Maine, USA, som kallar sig ”Losers club” och som träffar på clownen Pennywise. Trailern till ”Det” finns ännu inte ute på internet, men vi kan nog vänta oss en och annan rysning när den dyker upp.

Bill Skarsgård har tidigare varit med i filmer som ”I rymden finns inga känslor”, ”Allegiant”, ”Simon och Ekarna” och i serien ”Hemlock grove”.

Skräckfilmen ”Det” är en nyversion av miniserien från 1990, som är baserad på Stephen Kings novell från 1986. Filmen har premiär i Sverige den 18 september.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa vårens nyheter hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

”Jag trodde att jag skulle dö”Bill Skarsgård: För mig är alla clowner otäcka
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bill Skarsgård

Stephen King

Skräckfilmer

Film