Kristofer Hivju

Nya Beck-filmen bättre än den förra i serien

Av: 

Jan-Olov Andersson

Beck: Rage room.
Beck: Rage room.

FILM

Betyg: 3 av 5 plus

Beck: Rage room

Regi Pontus Klänge, med Peter Haber, Kristofer Hivju, Martin Wallström, Jennie Silfverhjelm, Valter Skarsgård, Jonas Karlsson.


FILMRECENSION. Den 25-årsjubilerande Beck-serien bara fortsätter och fortsätter.

Nya filmen är snäppet bättre än den förra.

THRILLER. Andra Beck-filmen i nya omgången. Och den 44:e totalt. Två till – ”58 minuter” och ”Den gråtande polisen” – har premiär 18 februari respektive 18 mars.

Här börjar det med ett inbrott hos en guldsmed. Fortsätter med ett brutalt mord i en skog, bredvid ett löpspår. Alex (Jennie Silfverhjelm), Steinar (Kristofer Hivju) och Martin (Peter Haber) engagerar sig i ett fall, Josef (Martin Wallström) i ett annat, en nedlagd utredning han börjar rota i av personliga skäl, sådant man som polis absolut inte ska göra.

Det hänger ihop med hans personliga relation till en kvinna, Cissi, spelad av Malin Mases Arvidsson. Kul att se henne i en stor roll igen. Cissis syster spelar också en viktig roll, hon spelas av Johanna Lazcano. Till sist kör det ihop sig ordentligt…

Den här filmen har en lite klurigare intrig än den i filmen innan, ”Ett nytt liv”. Fast så där jättespännande var det ett tag sedan Beck-filmerna var. Numera handlar de minst lika mycket om att man gillar att följa huvudpersonerna i och kring polisgänget. Från de på polisstationen, där Kristofer Hivju alltid blåser lite extra liv varje gång han är med, till Ingvar Hirdwalls granne. För den säkra regin svarar Pontus Klänge.

Filmen visas på C More.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

GUIDE: 10 filmer slåss om tyngsta statyetten

ÄMNEN I ARTIKELN

Kristofer Hivju

Peter Haber

Jennie Silfverhjelm

Martin Wallström

Valter Skarsgård

Ingvar Hirdwall