Mejla

Stefan Hedmark

Första trailern för Toy story 4

Söt liten påminnelse om de älskade leksaksfigurerna

Publicerad:
Uppdaterad:

FILMTRAILER. Visst kändes det efter ”Toy story 3” (2010) att det var slutet på filmserien? Tre mästerliga filmer som har blivit ett signum för Pixar. Det kan väl inte vara möjligt att skapa en fjärde film som håller den nivån?

Det får vi snart veta. Nästa sommar är det biopremiär för ”Toy story 4”.

Det är inte så mycket vi vet om den. Den här första teasern visar inget av handlingen, utan är en rolig och söt liten påminnelse om alla de kära leksakerna från de tidigare filmerna. Och vi får träffa en ny ängslig figur, Forky.

”Toy story 4”.
Foto: Pixar
”Toy story 4”.

Från början var Pixar-legendaren John Lasseter involverad i processen; det var ju trots allt han som gjorde den första filmen. Men han tvingades lämna bolaget efter Metoo-relaterade anklagelser. Kvar finns i stället Josh Cooley som regissör. Han har varit inblandad i flera Pixarfilmer, men det här blir hans regidebut.

Tom Hanks och Tim Allen är förstås tillbaka som Woody och Buzz Lightyear. Många av de andra gamla rösterna återvänder också i sina roller... förutom komikerlegenden Don Rickles då. Han gjorde Mr Potato Head i de tre föregångarna, men dog 2017.

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN