Mejla

Stefan Hedmark

Första trailern för ”Rambo: Last blood”

Stallone är tillbaka som den ikoniske Vietnamveteranen

Publicerad:

FILMTRAILER. Det är dags att slipa den riktigt stora kniven igen.

Sylvester Stallone är tillbaka som Rambo.

Den första trailern för ”Rambo: Last blood” visades i Cannes där Sylvester Stallone dök upp, dels för att göra reklam för filmen, dels för att medverka under ett event där han pratade om sin karriär.

Nu får även resten av världen se trailern. Filmen är den femte i serien om den oövervinnerlige Vietnamveteranen John Rambo som vid det här laget borde ha vant sig vid att bli sviken av myndigheter. Kanske är det därför han har dragit sig tillbaka i sin ensamhet på en bondgård och tillbringar dagarna i en gungstol.

Snart förändras läget, som vi ser i förhandsklippet, och Rambo tvingas slipa sin stora kniv och ladda den gamla pilbågen igen. Den här gången ska fienderna bestå av en mexikansk drogkartell.

1 av 3 | Foto: Lionsgate
Sylvester Stallone i ”Rambo: Last blood”.

Trailern visar explosioner och Stallone i närkamp. Fans ska få sitt lystmäte, men för att det ska vara möjligt krävs våld av blodigare slag än vad vi ser i trailern. Men vi kan nog räkna med att det löftet infrias; den fjärde filmen, ”Rambo” (2008), var extremt blodig.

Tre kvinnor har framstående roller i filmen – Adriana Barraza, Paz Vega och Yvette Monreal. Det är oklart när ”Rambo: Last blood” får svensk biopremiär, men i USA sker det i september.

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:

LÄS VIDARE