Méndez avslöjar nya planen efter Mello: ”En riktigt bra idé”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

MELODIFESTIVALEN

Först ska han ta sig vidare till final i Melodifestivalen.

Sen ska Méndez inta tv-rutan tillsammans med sin familj.

Nu har artisten planer på att ta sin realityserie ”Los Méndez” till Sverige.

– Jag tror det är en riktigt bra idé, säger han i ”Kändispodden”.

På lördag deltar Méndez, 42, i Andra chansen i Kristianstad. Men oavsett hur det går har tittarna förmodligen inte sett det sista av honom.

Artisten och hans familj, som haft sin egen succéserie i Chile, kan nämligen bli nästa familjen Wahlgren eller Parneviks. Det avslöjar han i ”Kändispodden” med Benjamin Andree.

– Vi vill spela in, jag tror vi ska spela in om jag ska vara riktigt ärlig. Sen får vi hitta vägen hur för det är lite olika människor jag ska träffa, säger Méndez i podcasten.

I fyra säsonger kunde de chilenska tittarna följa Méndez familj i realityserien ”Los Méndez”. Den ”The Osbournes”-inspirerade serien blev också snabbt en av de mest populära i landet.

Friade till frun – med en blåsning

Méndez tror även programmet skulle tilltala de svenska tittarna.

– Ännu en gång känner jag att jag har mycket att berätta och om hur det går för oss. Du kommer känna igen dig för det är många familjer som är mellan två länder, säger Méndez.

– Jag ser det som en slags bro mellan två länder. Jag vill jättegärna visa Sverige hur det är att plugga, jobba och hur det är i Chile. Och tvärtom, att de ska se hur det är här. Vad du måste gå igenom, det bra och det dåliga.

I serien i Chile har man fått följa Méndez, hans hustru och sex barn i åldrarna 8 till 22 år. Även en av hans tidigare fruar har varit med.

Méndez berättar att tittarna fick ta del av det mesta.

– Jag körde en hel del grejer, ganska taskiga grejor. Jag friade till min fru med värsta razzian, säger artisten och skrattar.

– Hon hatade mig, jag tror hon hatar mig fortfarande. Hon svarade ja efter en timme. Hon var instängd på toaletten.

Väljer Kanal 5

Nu återstår bara att se vilken kanal som nappar på idén.

På frågan om han kan tänka sig TV3 eller Kanal 5, som sänder ”Parneviks”, respektive ”Wahlgrens värld”, svarar Mendéz den senare. Men än förs inga diskussioner med kanalen.

– Det är roligt att Méndez gillar Kanal 5. Vi önskar honom och alla andra artister lycka till i Melodifestivalen. Men vi har inga programdiskussioner i dag, säger Dan Panas, kommunikationschef på Discovery där Kanal 5 ingår.

Lyssna på avsnittet med Mendéz här.

Publicerad:

LÄS VIDARE