Tusse Chiza

Tusse tillbaka efter ”rutiningrepp”: ”Äntligen!”

Glädjebeskedet inför Eurovision

Av: 

Natalie Demirian

MELODIFESTIVALEN

Tusse har dragits med stora röstproblem och behövt genomgå ett ingrepp – bara veckor innan Eurovision.

Nu meddelar Mellovinnaren att rösten är tillbaka.

”Jag mår superbra och har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen”, skriver han på Instagram.

Tousin ”Tusse” Chizas, 19, glädjebesked kommer 2,5 veckor innan han ska representera Sverige i Eurovision i Rotterdam i den första semifinalen 18 maj.

”Hej gänget! Jag är tillbaka!! En veckas vila är över nuuu! Äntligen!! Jag mår superbra och har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen”, skriver artisten på Instagram och fortsätter:

”Ser sjukt mycket fram emot att få stå på scen igen. Tack så mycket för era fina ord och lyckönskningar. Snart ska vi kicka ass i Rotterdam!”

Tousin ”Tusse” Chizas.

Foto: BJÖRN LINDAHL

Blev ordinerad vila av läkare

Tusse har nyligen behövt göra ett "rutiningrepp" för att råda bot på röstproblemen och blev då ordinerad att vila, men hans skivbolag vill inte gå in på närmare detaljer om ingreppet.

”Han har, på inrådan av hans läkare, gjort en undersökning, för att försäkra oss om att allt är som det ska. Han blev ordinerad vila i en vecka, men får nu, enligt läkaren, sjunga och prata som vanligt”, skriver Niklas Torsell på Universal i ett sms till Aftonbladet.

Det var direkt efter vinsten i Melodifestivalen den 15 mars som Tusse tappade rösten och tvingades ställa in alla aktiviteter.

ANNONS EXTERN LÄNK

Klicka hem dina munskydd enkelt här - välj mellan flera modeller.

MEDS

Tusse i Melodifestivalen 2021.

Foto: PETER WIXTRÖM
Publisert:

LÄS VIDARE

Tusse tvingas till ingrepp efter röstproblemen

ÄMNEN I ARTIKELN

Tusse Chiza

Eurovision song contest

Melodifestivalen