Melodifestivalen

SCHLAGERN PRESENTERAS AV

Sigrids vapen i Andra chansen: Samir Badran

Pojkvännens sociala kontakter ska ta henne vidare – slår tillbaka mot snacket om ”fejkförhållande”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

MELODIFESTIVALEN

KRISTIANSTAD. Sigrid Bernson skrattar åt dem som kallar hennes förhållande med Samir Badran för påhitt.

– Det vore ju väldigt jobbigt att behöva bo ihop med någon och ligga flera gånger i veckan om det inte vore på riktigt, säger hon.

Nu hoppas hon att pojkvännens sociala kontakter ska ta henne vidare till Melodifestivalens final.

De har varit ett par sedan de tävlade ihop i ”Let’s dance”. Ändå tycks folk tvivla på att Sigrid Bernson, 29, och Samir Badran, 27, är ett par på riktigt.

På nätet spekuleras det om ett ”fejkförhållande”.

– Jag har sett det, säger hon och skrattar.

– Vad ska jag säga mer än att... Det vore ju väldigt jobbigt att behöva bo ihop med någon och ligga flera gånger i veckan om det inte vore på riktigt.

Hon gapskrattar när hon säger det. Precis som i delfinalen kommer Samir att finnas på plats i Kristianstad till helgen för att stötta flickvännen.

– Jajamän, jag tvingar ner honom på fredagen redan, han måste sova med mig, säger Sigrid.

Och det är också pojkvännen som är hennes hemliga vapen i andra chansen på lördag. Hon möter Méndez, 42, i en duell och bara en av dem kan gå till finalen i Melodifestivalen.

”Jag kommer slakta mina sociala kontakter”

Duellmotståndaren är orolig över både Sigrid Bernsons och Samir Badrans stora sociala kontaktnät och popularitet i sociala medier.

– Hon är ju så populär och det är inte jag. Jag har ju inte varit här på flera år. Och sen har hon Samir, han är ju också jättepopulär. Det är så man samlar ihop sina fans för att rösta, säger Méndez.

Och Sigrid bekräftar att hon och Samir kommer göra allt för att samla in röster via sociala medier.

– Det är klart att vi kommer försöka. Jag kommer försöka att nå ut till alla jag kan. Jag kommer slakta mina sociala kontakter den här veckan, säga ”jag lovar lägga ut nåt på dig i gengäld”, man får byta tjänster du vet, säger hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE