Kvinnornas klädpanik inför finalen – syr kläderna in i det sista

Har bytt scenkläder flera gånger: ”Har en kris”

Av: Andreas Hansson, Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

SOLNA. Tjejernas klädpanik!

Inför finalen ändrar de sina scenkläder helt.

– Vi sydde det sista i logen nu, säger Jessica Andersson.

Renaida Braun, 19, konstaterar det själv:

– Alltså jag byter kläder hela tiden, jag måste ju ha en kris!

Hon hade frågat sina Instagramföljare om vilken outfit hon skulle välja, men gjorde sedan helt om och sydde upp en ny. Under fredagens publikrep hade hon en ny orange dräkt som visar mer hud.

– Jag vill vara kaxig och visa lite former och jag var ju med i Andra chansen förra veckan så det har varit kort om tid. Det här var långa byxor först men det gav inte rätt effekt så vi klippte av dem. Men det blev gjort i sista minuten så jag kanske justerar det ännu mer. Jag är kräsen och har sista ordet.

Laddar segervapnet: Superkroppen

Den tidigare storfavoriten Mariette Hansson, 35, har fått se sig sjunka i oddsen. Inför finalen har hon bytt kläder till helvitt som gör hennes superkropp till ett laddat segervapen.

– Gör jag det lite mer nu kanske? Jag och stylisten bråkar lite om vart linningen ska vara. Vi ville steppa upp för att det är final, man ska visa sin styrka inifrån och ut.

”Satt och sydde i logen”

Margaret, 26, har bytt fram och tillbaka mellan olika scenkläder och hade bestämt sig för en röd byxdräkt men ändrade sig inför det viktiga juryrepet.

– Jag älskade den röda men vi testade den innan och såg att det blev bättre med den gula i scenljuset.

Jessica Andersson, 44, har fått en ny byxdress uppsydd av Lars Wallin, för att få en rockigare framtoning än i Malmö.

– Lars har suttit i min loge och sytt det sista nu precis innan repet. Nu är de klara. När vi tog bort kavajen blev det lättare att röra sig på scenen.

Publicerad:

LÄS VIDARE