Ozzy Osbourne förd akut till sjukhus

Tidigare ställt in sin Sverigespelning med Judas Priest

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Nyligen meddelade Ozzy Osbourne att han tvingas ställa in sin Europaturné och Sverigespelning på grund av en kraftig influensa.

Hans hustru, Sharon Osbourne, skriver nu på Twitter att världsstjärnan fått föras akut till sjukhus på grund av komplikationer av sjukdomen.

”Hans läkare tyckte att det här var det bästa sättet för snabb återhämtning”, skriver hon.

För drygt en vecka sedan meddelade rockikonen och världsstjärnan Ozzy Osbourne,70, att han tvingas ställa in sin Europaturné och Sverigespelning på grund av en kraftig influensa.

Den 22 februari skulle han ha uppträtt i Sverige tillsammans med metalbandet Judas Priest med turnén ”No more tours 2”.

När beslutet om att skjuta upp turnén kom hade Ozzy Osbourne influensa hållit honom borta från de fyra senaste spelningarna. På läkarens order var han tvungen att vila för att influensan inte skulle övergå till lunginflammation.

Nu meddelar hans hustru Sharon Osbourne, 66, att hennes man har drabbats av komplikationer av sjukdomen och fått föras akut till sjukhus.

”Som några av er kanske har hört så har Ozzy fått uppsöka sjukhus efter komplikationer med influensan. Hans läkare tyckte att det här var det bästa sättet för snabb återhämtning. Tack alla för att ni bryr er och visar kärlek”, skriver hon på Twitter.

Ozzy Osbourne.
Foto: Jeff Christensen / AP
Ozzy Osbourne.
Publicerad:

LÄS VIDARE