Storbråk splittrar 90-talsbandet

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:

Storbråk om Blink-182-medlemmen: ”Känns förnedrande”

1 av 3 | Foto: Rudi Keuntje/Future Image/WENN.com
Tom De-Longe.

Medlemmarna i poppunkbandet Blink-182 har hamnat i luven på varandra - rejält.

Det hela började på måndagen då basisten och sångaren Mark Hoppus och trummisen Travis Barker gick ut med ett pressmeddelande om att trions tredje part, sångaren och gitarristen Tom DeLonge, valt att lämna bandet - trots inbokade konserter och förnyat skivkontrakt.
Det dröjde dock inte länge innan DeLonge själv postade ett inlägg på Instagram där han påstod att han inte alls hade slutat:
"Till alla fans, jag har inte slutat i bandet. Jag satt faktiskt i ett telefonsamtal om ett Blink-182-event när de konstiga pressmeddelandena började dyka upp", skriver han där.

”Respektlöst beteende”

I en intervju med Rolling Stone avfärdar Hoppus och Barker i sin tur DeLonges påståenden. De menar att avhoppet har bekräftats och att DeLonge förmodligen förnekar för att han är chockad över att sanningen om hans "respektlösa och otacksamma" beteende har kommit ut.
Hoppus säger till tidningen:
- Det känns förnedrande att vara i ett band där du måste be om ursäkt för en person hela tiden.
Samma sak hände 2004, då DeLonge slutade och bandet splittrades. De återförenades 2009, men enligt övriga medlemmar har DeLonge varit ganska oengagerad.
Blink-182 säkrade skivbolagskontrakt för sitt sjunde album i december. Matt Skiba från Alkaline Trio ersätter nu tillfälligt.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN