Ozzy Osbourne ställer in Sverigespelning efter sjukdom

Ozzy Osbourne: ”Jag är helt förstörd”

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Världsstjärnan Ozzy Osbourne har drabbats av en kraftig influensa.

På läkarens order ställer han nu in sin Europaturné och Sverigespelning den 22 februari på Tele 2 arena.

”Jag är helt förstörd för att jag måste skjuta upp min Europaturné. Det verkar som att allt jag rört vid sedan oktober blivit till skit”, skriver han på Facebook.

Världsstjärnan och rockikonen Ozzy Osbourne, 70, ställer in turnén ”No more tours 2” och sina spelningar i Storbritannien och Europa. Den 22 februari skulle han ha uppträtt i Sverige tillsammans med metalbandet Judas Priest.

Ozzy Osbourne har den senaste tiden haft en kraftig influensa som hållit honom borta från de fyra senaste spelningarna. Efter att i dagarna ha uppsökt sin läkare diagnosticerades han med en allvarligare form av luftvägsinfektion, som kan leda till lunginflammation om han inte vilar.

”Jag är helt förstörd för att jag måste skjuta upp min Europaturné. Det verkar som att allt jag rört vid sedan oktober blivit till skit”, skriver Ozzy på Facebook.

Han passar även på att skicka en hälsning till fansen.

”Jag vill be om ursäkt till alla mina fans som har varit så lojala över åren, mitt band, mitt crew och till Judas Priest för att jag sviker er alla. Jag lovar dock att turnén med Judas Priest kommer att slutföras. Den omläggs just nu för att börja i september. Igen, jag ber om ursäkt till alla. Gud välsigne er. Älskar er alla, Ozzy. "

Ozzy Osbourne.
Foto: PONTUS ORRE
Ozzy Osbourne.
Publicerad:

LÄS VIDARE