Aftonbladet sänder Lina Hedlunds ”Karantänsessions” från Globen

Från vardagsrummet till arenan

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Lina Hedlund flyttar ut ”Karantänsessions” från vardagsrummet till Globen.

Aftonbladet livesänder konserten med start klockan 12.00.

Laddar Live Upplevelse

”Karantänsessions” konserter från artisten Lina Hedlunds, 42, vardagsrum har setts av hundratusentals. Nu väljer hon att flytta ut till större ytor.

Då restriktionerna har satt stopp för att fylla konserthallarna väljer nu Lina att ta med sig Martin Stenmarck, Nassim Al Fakir, Sanna Nielsen, Mariette, John Lundvik, Eric Saade och Louise Hoffsten till Globen för att uppträda.

Aftonbladet livesänder

Konserter startar 12.00 och Aftonbladet kommer att livesända den. Tidigare har även Karantänfestivalen och Danny Saucedos, 34, livespelning från Globen sänds.

”Vi har funderat på om vi ska våga fortsätta trycka ihop oss i mitt vardagsrum, så när inbjudan från Stockholm Live kom och att de upplåter Ericsson Globe till oss kunde det inte bli bättre”, säger artisten och programledaren Lina Hedlund i ett pressmeddelade.

Konserten är en del i Aftonbladets satsning på musikunderhållning under karantäntider, tidigare har Karantänfestivalen och Dannys akustiska Globenkonsert ihop med Mattias Andréasson livesänts på sajten och finns fortfarande att se.

– Coronaoron har blivit en malande vardag för en hel värld, där vill få erbjuda en fristad där svenska folket får tänka på något annat en stund och njuta av riktigt skönt livemusik. De tidigare spelningarna har lockat succépublik, dagens spelning kommer inte bli sämre, säger Aftonbladets nöjeschef Andreas Hansson.

Lina Hedlund.
Foto: PETER WIXTRÖM
Lina Hedlund.
Foto: YOUTUBE
På Youtube har Lina Hedlund sänt ”Karantänsessions” från vardagsrummet.
Publicerad:

LÄS VIDARE