Blink-182 ställer in Sverigespelning

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Fansen har väntat i 17 år. Nu får de vänta ytterligare ett.

Blink-182 ställer in sin spelning på Gröna Lund.

– Vi hoppas att de ska kunna spela hos oss nästa sommar i stället, säger Annika Troselius, informationschef på Gröna Lund.

Blink-182 skulle ha spelat på Gröna Lund i Stockholm den 21 juni. De ställer också in sin planerade konsert i Norge den 22 juni och på Roskildefestivalen den 28 juni.

Anledningen är att bandet inte får ihop det späckade reseschemat. Medlemmarna ber fansen om ursäkt i ett offentligt uttalande.

”Det är med tunga hjärtan vi måste meddela att tre av våra konserter på Europaturnén måste planeras om. När vi bokade turnén förra året var vi säkra på att vi skulle få allt att fungera. Tyvärr är vi nu mer begränsade i hur mycket vi kan resa”, skriver de i sociala medier.

Inte varit här på 17 år

Blink-182 har inte spelat i Sverige på 17 år, och det verkar alltså dröja minst ett år till innan de uppträder på svensk mark. Gröna Lund-spelningen var den enda planerade Sverige-stoppet på bandets Europaturné.

Blink-182 består av Travis Barker, Matt Skiba och Mark Hoppus. De har haft hits som ”All the small things”, ”I miss you” och ”Whats my age again”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN