Rockbjörnen

Här är årets prisutdelare på Rockbjörnen 2019

Einár, Maxida Märak och Keyyo delar ut pris på galan

Av: 

Cornelis Rikken

ROCKBJÖRNEN

Det blir en stjärnspäckad afton i Kungsträdgården den 13 augusti.

Förutom att några av Sveriges hetaste artister uppträder live kommer även flera kända profiler dela ut priser under kvällen.

Här är alla prisutdelare på Rockbjörnen 2019.

Den 13 augusti har det återigen blivit dags för Rockbjörnen i Kungsträdgården i Stockholm.

Både svenska och internationella artister kommer tilldelas priser i kategorier som ”Årets liveartist”, ”Årets låt” och ”Årets genombrott” och på plats för att dela ut den åtråvärda Rockbjörnen-statyetten finns flera kända profiler.

”Väldigt roligt”

I år delas priserna ut av Einár, Vera Hotsauce tillsammans med Nelly Kronstrand, Emil Assergård tillsammans med Keyyo, Imenella och Janice samt Liamoo & Hanna Ferm tillsammans med Maxida Märak.

– Jag tycker Rockbjörnen är väldigt roligt. Det är avslappnat. Det är också skönt att ha en tillställning där jag inte spelar själv utan där jag bara delar ut pris. Det känns ganska härligt, då kan man slappna av på ett annat sätt, säger Maxida Märak.

Stjärnorna uppträder

Under kvällen kommer publiken även bjudas på uppträdanden av Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Svea, LBSB, Anis Don Demina, Victor Leksell och Vera Hotsauce.

– Vi på Aftonbladet är så glada över att vi, än en gång, kommer kunna bjuda alla engagerade fans på en grym uppställning av både uppträdande artister och prisutdelare. Vi försöker alltid att lyssna på fansens önskemål och är oerhört glada för att också alla artister engagerar sig i Rockbjörnen, säger galans projektledare Josefina Karlström.

ANNONS EXTERN LÄNK

Julklappstips! Zlatans nya bok "Adrenalina" släpps snart – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Sandmans besked: Hollywood nästa

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen

Einár

Maxida Märak

”Keyyo” Kristina Petrushina

Kungsträdgården