Coldplay-stjärnans heta hångel – med popsångerskan

Källa: De hade kyssfest backstage på festivalen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

ROCKBJÖRNEN

Chris Martins uppladdning inför Sverige-spelningen stavas hångel.

På fredagen sågs han avrunda Glastonbury-festivalen med en oblyg kyssfest.

”Det var massa människor där just då och de hånglade helt öppet”, säger en källa till The Sun.

I kväll gör megabandet Coldplay sin första spelning i Sverige. De bjuder på hela två konserter på Ullevi i Göteborg – en på söndagskvällen och en på måndagen. Spelningarna är en del av Europaturnén ”A head full of dreams”.

Och Chris Martin, frontfigur i bandet, tar tillvara på turnélivet. Sångaren, som nyligen gjorde slut med skådespelaren Annabelle Wallis, sågs på fredagen ha en kärleksfull och intim stund med popstjärnan Dua Lipa i vip-området backstage på Glastonbury-festivalen.

”Hånglade helt öppet”

Enligt en källa till The Sun var de inte blyga och hånglade öppet med varandra inför ett flertal människor.

”Det var massa människor där just då och de hånglade helt öppet. Dua har sagt till folk att hon och Chris har smsat en hel del på sistone, men de flesta har antagit att det var av jobbmässiga skäl”, säger källan till tidningen och fortsätter:

”De kysstes definitivt inte av jobbmässiga skäl – de såg ut att vara ganska uppslukade av varandra.”

Chris och Dua har dock arbetat ihop förut. De skrev låten ”Homesick” tillsammans till Dua Lipas debutalbum tidigare i år, skriver The Sun.

En talesperson för Chris Martin förnekar att det finns en romans mellan de båda, medan Dua Lipas representanter har valt att inte kommentera uppgifterna för The Sun.

1 av 2
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN