Thomas Wassberg om semiångesten

Av: Terese Ekelöw

Publicerad:

TV

”Lite pirrigt är det”

1 av 2

Thomas Wassberg har har haft svårt att få fason på kroppen. Trots de låga poängen säsongen igenom är han inte nervös inför semifinalen.

– Jag kommer aldrig upp i samma poäng som tjejerna, säger Thomas Wassberg.

På fredag är det semifinal i ”Let's dance”. Thomas Wassberg, 60, står i mot hyllade Elisa Lindström, 25, och Bianca Ingrosso, 21. Wassberg har fått mycket kritik av juryn men är inte förvånad att han gått så långt.

– Jag hade inte ställt upp några förväntningar. Jag tänkte att jag får ta en vecka i taget. Speciellt i början när allt var så jävla nervöst. De senaste veckorna har det inte varit så tufft. Nu har man kommit in i ruljansen, säger Thomas Wassberg.

Han är inte nervös inför fredagens semifinal.

– Lite pirrigt är det men det är inte så farligt, säger Thomas Wassberg.

– Jag vet ju hur det är. Jag kommer aldrig upp i samma poäng som tjejerna. Det är bara för mig att göra så gott jag kan och sen är det bara att vänta och se vad som händer, säger han.

Svårt att få fason på kroppen

Wassberg har de senaste veckorna fått lägst poäng av juryn men hållit sig kvar tack vare tittarnas röster.

– Vi är mer pirriga för själva dansen. Resultatet kan vi inte göra någonting åt. Det vore kul att gå till final men vi har ingen kontroll över det. Vi vet att vi inte kommer få högst poäng av domarna så vi vet att det är upp till svenska folket, säger Wassbergs danspartner Malin Watson.

– Målet är att få högre poäng, säger Thomas Wassberg.

Vad är den tuffaste utmaningen?

– Det har varit att få fason på min kropp. Jag har kämpat jättemycket med hållningen. Det tar många danser innan man kommer på hur man ska göra, säger Thomas Wassberg.

Publicerad: