Trailernytt! Joel Kinnaman i Apples rymdserie ”For all mankind”

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
Uppdaterad:
Joel Kinnaman i ”For all mankind”.
Foto: Apple TV Plus.
Joel Kinnaman i ”For all mankind”.

TRAILER När den nya streamingtjänsten Apple TV Plus lanseras till hösten, blir Joel Kinnamans "For all mankind" en av de första serierna ut. Nu finns en trailer att spana in.

Mycket är fortfarande oklart vad gäller Apples streamingtjänst Apple TV Plus, som ska lanseras till hösten. Som exakt när det blir, vad den kommer att kosta och, såklart, om den kommer att ha en chans mot bjässen Netflix.
Men en sak är säker och det är att sci-fi-serien "For all mankind", med svenske Joel Kinnaman i huvudrollen, är en de första storsatsningarna.
Serien, som är signerad bland andra Ronald D Moore ("Star Trek", "Battlestar Galactica", "Outlander"), är en sorts alternativ historieskildring, där Sovjetunionen, och inte USA, blir först med att sätta månlandningen, och rymdkapplöpningen fortsätter.
Så här ser trailern ut:

"For all mankind" får alltså premiär på Apple TV Plus någon gång under hösten 2019.
Andra serier som lär komma i ungefär samma veva är dramakomedin "The morning show", med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell, och "Truth be told", med Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Aaron Paul och Elizabeth Perkins, om vår kollektiva true crime-besatthet.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE