Jonas Hallberg i blodig fiskolycka - skar av fingertoppen

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

”Det var som en fontän”

1 av 3 | Foto: TV4
När Jonas Hallberg, 45, skulle tillreda fisk under inspelningarna av ”Camping queens” slant han med kniven och var nära att hugga av sig fingertoppen.
– Den hängde och slängde som en hatt

Makrillfilé blev fingerfilé.

När Jonas Hallberg, 45, skulle tillreda fisk under inspelningarna av ”Camping queens” slant han med kniven och var nära att hugga av sig fingertoppen.

– Den hängde och slängde som en hatt, säger han.

De olycksdrabbade inspelningarna av Sjuans realityserie ”Camping queens” fortsätter. I juli bröt Tony Irving, 50, nyckelbenet efter en vurpa på mountainbike och fick åka akut till sjukhus.

I går var det tv-kollegan och stjärnstylisten Jonas Hallbergs (o)tur.

Under ett besök på Donsö i Göteborgs skärgård stod fiske på schemat och Hallberg drog upp makrill tillsammans med gästen Ebbot Lundberg och hans bror.

Men när makrillen skulle tillredas tog stylisten i för hårt och skar sig djupt i fingret.

– Det var helt sjukt. Jag skulle stajla och visa hur man filéade och kände bara hur det brände till. Sedan såg jag att typ hela fingertoppen på långfingret var avskuren. Den hängde och slängde som en hatt, säger han.

”I morgon ska vi kasta pil”

Blodet sprutade.

– Det var som en fontän, vår ljudtjej blev helt vit i ansiktet och tuppade nästan av.

Produktionen ringde läkare och en ambulansbåt kom till undsättning.

– Jag klarade det bra. De plåstrade om mig, tejpade hårt och sedan fick jag en liten nallebjörn. I dag dunkar det, svider och gör skitont, säger Jonas Hallberg.

Fingret hindrar inte inspelningarna - som fortsätter som vanligt.

– Men den här produktionen är banned from hell. Tony Irving bryter nyckelbenet i en backe som till och med 78-åriga Lill Babs kan cykla i och nu det här. I morgon kommer Anton och Glenn Hysén och då ska vi kasta pil.

Publicerad:

LÄS VIDARE